Profiteer van onze najaarsacties, bekijk de aanbiedingen en registreer jouw domeinnaam

Thursday 9 November 2017
Bestel een .nl domeinnaam met 50% korting
Er zijn nu ruim vijf miljoen .nl domeinnamen geregistreerd wat het één van de populairste extensies ter wereld maakt. In Nederland heeft de .nl domeinnaam een marktaandeel van ongeveer 70%. Een .nl domeinnaam kan worden vastgelegd door bedrijven en particulieren die ingeschreven staan in Nederland.

Registreer nu je .nl domeinnaam voor slechts € 5,00 voor het eerste jaar. Na het eerste jaar is de reguliere prijs van € 10,00 p.j. van toepassing. 

Leg je .eu domeinnaam vast voor slechts € 4,50
Op dit moment zijn er wereldwijd bijna vier miljoen .eu-domeinnamen geregistreerd. Hiermee staat deze extensie in de top tien van populairste domeinnamen ter wereld. Wil jij jezelf profileren in Europa of is jouw gewenste .nl-domeinnaam al vergeven? Wij bieden een .eu domeinnaam momenteel zeer voordelig aan voor slechts € 4,50 in het eerste jaar. Na het eerste jaar is de reguliere prijs van € 11,00 p.j. van toepassing. Leg je .eu domeinnaam nu vast.

Registreer een .shop domeinnaam voor slechts € 7,50
Wegens succes hebben wij onze actie voor .shop domeinnamen verlengd. De .shop extensie is populair voor zowel fysieke als online winkels. Zeker als je een webshop hebt, is een .shop domeinnaam onmisbaar. Registreer je .shop domeinnaam zeer voordelig voor slechts € 7,50 in het eerste jaar. Na het eerste jaar is de reguliere prijs van € 35,00 p.j. van toepassing.