Heeft jouw website een SSL certificaat van Symantec?

Monday 19 February 2018
Vorig jaar heeft Google aangekondigd geen vertrouwen meer te hebben in de SSL certificaten van Symantec, inclusief de merken GeoTrust, Thawte en RapidSSL. Ze zijn onveilig bestempeld omdat de procedures voor de uitgifte van de certificaten niet goed zijn gevolgd.

Wat betekent dit voor u?
De SSL certificaten van Symantec van voor 1 juni 2016 moeten opnieuw worden uitgegeven om zo weer vertrouwd te worden. Dit moet voor 15 maart a.s. worden gedaan omdat dan de nieuwe versie van Google Chrome uitkomt. Deze browser gaat een melding tonen aan bezoekers dat de leverancier van dit certificaat niet meer wordt vertrouwd.

Certificaten die na 1 juni 2016 zijn uitgegeven, zullen vanaf 13 september a.s. deze melding krijgen. Ook deze certificaten moeten opnieuw worden uitgegeven. Neem hierover contact op met de provider waar je jouw SSL certificaat hebt aangeschaft.

Wij hebben de nodige acties al in gang gezet voor de SSL certificaten van onze klanten. Deze zullen kosteloos worden vervangen. 

Heeft uw website nog geen SSL certificaat?
Een website mèt SSL certificaat creëert vertrouwen onder bezoekers en de webbrowsers (die een goedkeurende melding laten zien aan de bezoekers). Bovendien wordt je positie in de zoekresultaten van Google door deze beveiliging versterkt. Dat is mooi meegenomen!

Tot 15 maart bieden wij alle SSL certificaten aan met 50% korting op de eenmalige kosten: https://www.domein-registreren.nl/webhosting/ssl-certificaat