Internationale online marketing

Ging traditionele marketing nog over ‘klanten vinden’, internet marketing gaat tegenwoordig eerder over ‘door klanten gevonden worden’. Uiteraard is Zoekmachine Marketing hierbij een belangrijk onderdeel, maar alleen gevonden worden binnen de zoekmachines is vaak nog niet voldoende.

Meer rendement uit uw website

Daarom biedt Prezent Internet (waarvan Domein-Registreren.nl onderdeel is) u naast Zoekmachine Marketing een uitgebreid aanvullend dienstenpakket aan om meer klanten te genereren en een hoger rendement uit uw website te halen.

Tevens kunnen wij u goed van dienst zijn bij het opzetten van internationale online marketing campagnes. Hiervoor werken wij samen met een uitgebreid netwerk van lokale partners.

Maatwerk 

Omdat internet marketing maatwerk is denken wij actief met u mee en ontwikkelen wij unieke concepten. Met onze resultaatgerichte werkwijze kunnen wij u doeltreffend ondersteunen bij het realiseren van een succesvolle en op maat gesneden marketing strategie waarmee u de kansen die internet marketing u biedt tenvolle kunt benutten.

Diensten

Voor het bereiken van de door u gewenste resultaten en een optimaal rendement uit uw marketingbudget levert Leads International verschillende internet marketing diensten:

Vrijblijvend adviesgesprek

Zoekt u een dienst die er niet tussen staat of wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.