.amsterdam domeinnaam registreren

Heb jij hart voor Amsterdam? Met een .amsterdam domein uit je je Amsterdamse trots en laat je zien dat je staat voor de creatieve, innovatieve en commerciële spirit van deze stad.

amsterdam-domeinnaam
.amsterdam is de extensie die je kan gebruiken als je zaken doet in Amsterdam, als je er woont of op een andere manier aan onze hoofdstad verbonden bent.

Waarom een .amsterdam-domeinnaam?

Van de creatieve ondernemer tot een havengigant, voor iedereen die verbonden is aan onze hoofdstad Amsterdam is een .amsterdam domeinnaam uitermate geschikt. De komst van het .amsterdam domein biedt ruimte voor eindeloos veel nieuwe domeinnamen. Dit betekent meer kansen op de markt: alles kan weer. Nu is het moment om de domeinnaam die bij .nl of .com al bezet was, te claimen met een .amsterdam domein. 

Waar moet een .amsterdam-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .amsterdam-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. 
De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden
Bekijk de algemene voorwaarden van nic.amsterdam voor de verdere eisen.

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook nic.amsterdam, die de .amsterdam domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Uw domeinnaam

.amsterdam
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 33,00 n.v.t.