E-mail services

Klanten bij Domein-Registreren.nl profiteren niet alleen van voordelige e-mail accounts welke gekoppeld zijn aan de domeinnaam, maar kunnen ook profiteren van uitgebreide e-mail services.

E-mailpakketten

Heeft u nog geen e-mail account gekoppeld aan het domein dat u via ons heeft geregistreerd? Dan kunt u kiezen uit de volgende pakketten:

•   E-mail Pro
onbeperkt aantal e-mailadressen
25GB storage (vrij te verdelen)
5GB extra storage voor € 5,00 per maand

•   E-mail Plus
10 e-mailadressen, 10 x 1,5GB storage

•   E-mail Start
3 e-mailadressen, 3 x 1GB storage

De kosten van een enkel e-mailadres bedragen
€ 22,50 per jaar. Dit is inclusief e-mail aliassen en onze SMTP service.

E-mail forwards of alias

E-mail forwards en aliassen zorgen ervoor dat de mail wordt doorgestuurd naar een ander e-mailadres. E-mail forwards en aliassen zitten bij alle hosting- en email pakketten bij de prijs inbegrepen.

SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) service

De SMTP service biedt u de mogelijkheid om overal e-mails te versturen via onze uitgaande mailserver i.p.v. die van uw internet of mobiele provider. Dit is vooral handig bij gebruik van een laptop of smartphone op verschillende plaatsen met verschillende internetverbindingen. U hoeft dan nooit meer de uitgaande mailserver aan te passen in het e-mail account. De SMTP service zit bij alle hosting- en e-mail pakketten bij de prijs inbegrepen.
 

SMTP fallback service

Ook bieden wij de SMTP fallback service aan. De kosten hiervoor bedragen € 120,00 per jaar.

Deze service is van toegevoegde waarde indien u gebruik maakt van een eigen mailserver. Mocht deze door een storing niet meer bereikbaar zijn dan vangt onze SMTP fallback service het e-mail verkeer op. De ontvangen e-mails blijven vervolgens 5 dagen op de mailserver opgeslagen. 

Webmail

Wanneer u een e-mail account heeft laten koppelen aan uw domein, dan kunt u sowieso al kosteloos gebruik maken van de webmail. Waar en wanneer u maar wilt toegang tot uw e-mail via https://www.dmrmail.nl.

De inloggegevens voor de webmail ontvangt u bij het afsluiten van een e-mail pakket. 


E-mail instellen

Mocht u problemen ondervinden met het instellen van uw mail account in uw e-mail client, dan kunt u bij onze handleidingen een stapsgewijze uitleg verkrijgen.

Bestandsgrootte e-mail

Bij alle pakketten en enkele e-mail adressen geldt een maximale bestandsgrootte.

De maximale grootte van een te ontvangen en te versturen e-mail is 25 MB.

E-mail Services

Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek over onze e-mailservices?
Neem dan contact met ons op.