Gebruikt jouw website nog PHP versie 5.6?

De officiële ondersteuning van PHP 5.6 eindigde bijna een jaar geleden. Via Domein-Registreren kun je nog steeds veilig gebruik maken van PHP 5.6. De ondersteuning van PHP 5.6 neemt wel steeds meer af. Zo kondigde WordPress in april aan dat je WordPress website minimaal geschikt moet zijn voor PHP 5.6.20. Hier werd je door een notificatie in je dashboard door hen op gewezen. Naar verwachting zal WordPress op korte termijn laten weten ook PHP 5.6 niet meer te ondersteunen.

Registreer nu een .shop domeinnaam voor slechts € 6,00

De .shop extensie is populair voor zowel fysieke als online winkels. Zeker als je een webshop hebt, is een .shop domeinnaam onmisbaar. Registreer je .shop domeinnaam nu zeer voordelig voor slechts € 6,00 in het eerste jaar. Deze promotieprijs is vanaf 15 november t/m 14 december 2019 beschikbaar en is niet van toepassing op premium domeinnamen. Reageer snel en profiteer van de korting!

Wijziging toelatingscriteria .eu domeinnamen

Dit najaar komt de uitgever van de .eu domeinnamen, EURid, met een aantal belangrijke wijzigingen in hun beleid. Zo worden o.a. de toelatingscriteria versoepeld. Vanaf vandaag, 19 oktober 2019, kunnen alle burgers van de Europese Unie, ongeacht hun woonplaats, een .eu domeinnaam registreren. Momenteel is de woonplaats nog leidend. Een Nederlands staatsburger die buiten de EU woont, kan geen .eu-domein registreren. Volgens de nieuwe regels is dit wel mogelijk. Deze Nederlandse burger kan een adres buiten de EU opgeven en Nederland als zijn land van verblijf opgeven. Let op: deze wijziging is alleen van toepassing op natuurlijke personen. 

Google en Mozilla stoppen met tonen bedrijfsnaam in adresbalk van browser

Google en Mozilla zijn van plan om in nieuwe versies van hun browsers de Extended Validation-certificaten van https-websites niet meer te tonen in de adresbalk. Bij sites met zo'n certificaat staat de bedrijfsnaam tussen het slotje en de url. Beide browsers blijven de informatie weergeven maar dan moeten gebruikers op het slotje klikken. Klik en lees verder. 

Google haalt www en https weg uit adresbalk in Chrome 76

De Chrome-browser toont vanaf de recentste versie geen www of https meer in de adresbalk. Het bedrijf wil daarmee de gebruikersinterface van de browser simpeler maken. Als gebruikers de subdomeinen willen zien, moeten ze daarvoor eerst doorklikken. Klik en lees verder.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld