De 3 beste captcha plugins voor WordPress websites

Robots zijn slim, maar niet zo slim als mensen. Een robot kan namelijk geen captcha’s invullen. Een captcha is een klein testje dat bij contactformulieren wordt geplaatst om onderscheid te maken tussen mens en computer. Soms hoef je alleen iets aan te vinken. En soms moet je plaatjes aanklikken. Of een sommetje maken. Ben je geslaagd? Dan wordt je formulier verstuurd. Zo krijg je als ontvanger alleen reacties van mensen. En niet van spammende robots. Klik en lees verder.

Gebruikt jouw website nog PHP versie 5.6?

De officiële ondersteuning van PHP 5.6 eindigde bijna een jaar geleden. Via Domein-Registreren kun je nog steeds veilig gebruik maken van PHP 5.6. De ondersteuning van PHP 5.6 neemt wel steeds meer af. Naar verwachting zal WordPress op korte termijn laten weten ook PHP 5.6 niet meer te ondersteunen.

Meld je aan voor onze automatische incasso

Wij krijgen vaak de vraag of het mogelijk is om facturen te betalen met automatische incasso. Profiteer ook bij ons van het gemak van automatische incasso en vergeet nooit meer een rekening te betalen. Op deze manier worden jouw diensten tijdig verlengd en voorkom je dat jouw domeinnaam, website of e-mailaccount vervalt en daarmee uit de lucht is.

Wijziging toelatingscriteria .eu domeinnamen

Dit najaar komt de uitgever van de .eu domeinnamen, EURid, met een aantal belangrijke wijzigingen in hun beleid. Zo worden o.a. de toelatingscriteria versoepeld. Vanaf vandaag, 19 oktober 2019, kunnen alle burgers van de Europese Unie, ongeacht hun woonplaats, een .eu domeinnaam registreren. Momenteel is de woonplaats nog leidend. Een Nederlands staatsburger die buiten de EU woont, kan geen .eu-domein registreren. Volgens de nieuwe regels is dit wel mogelijk. Deze Nederlandse burger kan een adres buiten de EU opgeven en Nederland als zijn land van verblijf opgeven. Let op: deze wijziging is alleen van toepassing op natuurlijke personen. 

Google en Mozilla stoppen met tonen bedrijfsnaam in adresbalk van browser

Google en Mozilla tonen in de adresbalk van hun browsers niet langer de Extended Validation-certificaten van https-websites. Bij sites met zo'n certificaat stond de bedrijfsnaam tussen het slotje en de url. Beide browsers blijven de informatie weergeven maar dan moeten gebruikers op het slotje klikken. 

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld