Trustee Service .de en .uk domeinnamen niet langer vereist

I.v.m. de AVG is voor .de en .uk domeinnamen niet langer een lokaal contact in Duitsland respectievelijk Engeland vereist. Wij zullen alle .de en .uk domeinnamen, die nu nog van onze trustee service gebruikmaken, in onze facturatie aanpassen. Er hoeft dan ook niet meer voor deze trustee services te worden betaald.

Beoordeel ons en win een cadeaubon!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening over Domein Registreren! We horen graag wat je van onze producten en service vindt. Zo kunnen we nog beter inspelen op de wensen van onze klanten.

ISO certificering

ISO certificering
Met gepaste trots laten wij weten dat wij onze certificering voor ISO 27001 hebben behaald voor hosting en domein registratie, software development en online marketing. Met deze certificering kunnen we aantonen dat we voldoen aan alle eisen uit de norm op het gebied van informatiebeveiliging. We blijven onze processen continu verbeteren om te zorgen dat jouw informatie bij ons veilig is. Met de ISO 27001 certificering zijn we voorbereid op de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming die vanaf 25 mei a.s. effectief wordt.

Registreer nu jouw .app domeinnaam

Applicaties ofwel apps, we gebruiken ze allemaal. Denk maar aan Whatsapp, Facebook en Instagram op je mobiele telefoon. Door de enorme populariteit van apps kon de .app extensie niet uitblijven. Vanaf vandaag is het mogelijk om een .app domeinnaam te registreren. Ben je een app maker, blogger of heb je website met een mobiele app, dan is een .app domeinnaam een uitstekende keuze. Wees er snel bij en registreer voor jouw applicatie een .app domeinnaam.

Aanmelding automatische incasso en facturen per e-mail

Wij krijgen vaak de vraag of het mogelijk is om facturen te betalen met automatische incasso. Profiteer nu ook bij ons van het gemak van automatische incasso en vergeet nooit meer een rekening te betalen. Op deze manier worden jouw diensten tijdig verlengd en voorkom je dat jouw domeinnaam, website of e-mailaccount vervalt en daarmee uit de lucht is.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld