Registreer nu jouw .app domeinnaam

Applicaties ofwel apps, we gebruiken ze allemaal. Denk maar aan Whatsapp, Facebook en Instagram op je mobiele telefoon. Door de enorme populariteit van apps kon de .app extensie niet uitblijven. Vanaf vandaag is het mogelijk om een .app domeinnaam te registreren. Ben je een app maker, blogger of heb je website met een mobiele app, dan is een .app domeinnaam een uitstekende keuze. Wees er snel bij en registreer voor jouw applicatie een .app domeinnaam.

Spamfilter voor inkomende e-mail

Steeds vaker spreken wij klanten die last hebben van flinke hoeveelheden spam. Helaas is spam nooit helemaal te voorkomen. Wel kan je er voor zorgen dat jouw e-mailadres niet open en bloot op internet staat. Verder moet je ook altijd voorzichtig zijn met het invoeren van je e-mailadres.

Beveilig jouw website en verhoog je vindbaarheid

Heb je een website zonder SSL certificaat? Vanaf 17 oktober jl. laat de meest gebruikte browser Google Chrome een waarschuwing zien op websites zonder SSL certificaat. 

Start jouw webshop, kies voor onze uitgebreide webwinkel software

Heb je een domeinnaam geregistreerd en wil je nu starten met jouw webshop? Dan hebben onze collega’s van LogiVert dé oplossing. LogiVert is een alles-in-één E-commerce pakket en is sinds 1998 dé mogelijkheid voor het starten en beheren van uw webshop. Door de jarenlange kennis en ervaring met webshops is LogiVert een krachtige, maar vooral flexibele en diepgaande oplossing voor jou als (internet)ondernemer. Al meer dan 8.000 ondernemers zijn je voorgegaan.

Meer bezoekers met SSL

Vanaf het eerste moment dat een bezoeker op uw website komt, wil je dat je klanten veilig online zaken kunnen doen met je bedrijf. Je kunt hiervoor een beveiligde verbinding tussen de bezoeker en je website op laten zetten. 

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld