Wordt jouw website door ons gehost?

Wachtwoord MySQL database
Door de jaren heen zijn de eisen aan wachtwoorden steeds strenger geworden. De wachtwoorden die we in het verleden hebben uitgegeven voor MySQL voldoen dan ook niet meer aan de huidige standaarden. Heb je webhosting bij ons? Dan raden we je aan in te loggen op https://pma.domein-registreren.nl en je wachtwoord te wijzigen. Vergeet dit ook niet aan te passen in de configuratie van je website.

Beveilig jouw website met SSL/TLS certificaat

Heb je nog een website zonder SSL/TLS certificaat? We hebben je al eerder geïnformeerd dat de meest gebruikte browser Google Chrome bezoekers waarschuwt wanneer zij een onveilige website bezoeken. In de nieuwste update van Chrome komt nu een 'niet veilig'-melding in de adresbalk van de browser te staan. De verwachting is dat Internet Explorer (Microsoft), Safari (Apple) en Firefox (Mozilla) binnenkort hetzelfde gaan doen.

Een veiliger internet met DNSSEC

Wat is DNSSEC?
Elke website heeft een nummer als adres, het IP-adres. Omdat wij nummers moeilijk kunnen onthouden, zijn de domeinnamen bedacht. Het domeinnaamsysteem (DNS) zorgt voor de vertaling van een domeinnaam naar een IP adres. Dit gebeurt in de nameservers. DNSSEC staat voor Domain Name System Security Extensions en is een uitbreiding van het DNS systeem.

Trustee Service .de en .uk domeinnamen niet langer vereist

I.v.m. de AVG is voor .de en .uk domeinnamen niet langer een lokaal contact in Duitsland respectievelijk Engeland vereist. Wij zullen alle .de en .uk domeinnamen, die nu nog van onze trustee service gebruikmaken, in onze facturatie aanpassen. Er hoeft dan ook niet meer voor deze trustee services te worden betaald.

Beoordeel ons en win een cadeaubon!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening over Domein Registreren! We horen graag wat je van onze producten en service vindt. Zo kunnen we nog beter inspelen op de wensen van onze klanten.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld