Beveilig jouw website en verhoog je vindbaarheid

Heb je een website zonder SSL certificaat? Vanaf 17 oktober jl. laat de meest gebruikte browser Google Chrome een waarschuwing zien op websites zonder SSL certificaat. 

Domein-Registreren introduceert Servicedesk

Achter de schermen is het team van Domein-Registreren hard aan het werk om jou de ultieme gebruikerservaring te bieden. Wij concentreren ons op de verdere ontwikkeling van onze website en dan met name dat deel wat voor jou als klant belangrijk is.

Bestel een .eu domeinnaam voor slechts € 4,50

Op dit moment zijn er wereldwijd bijna vier miljoen .eu-domeinnamen geregistreerd. Hiermee staat deze extensie in de top tien van populairste ter wereld. In Nederland heeft de .eu-domeinnaam een marktaandeel van zo’n 10%.

Bestel tot 1 oktober a.s. een .SHOP domeinnaam voor slechts € 7,50

Tot 1 oktober a.s bieden wij een .SHOP domeinnaam zeer voordelig aan voor slechts € 7,50 in het eerste jaar. Na het eerste jaar is de reguliere prijs van € 35,00 p.j. van toepassing.

Start jouw webshop, kies voor onze uitgebreide webwinkel software

Heb je een domeinnaam geregistreerd en wil je nu starten met jouw webshop? Dan hebben onze collega’s van LogiVert dé oplossing. LogiVert is een alles-in-één E-commerce pakket en is sinds 1998 dé mogelijkheid voor het starten en beheren van uw webshop. Door de jarenlange kennis en ervaring met webshops is LogiVert een krachtige, maar vooral flexibele en diepgaande oplossing voor jou als (internet)ondernemer. Al meer dan 8.000 ondernemers zijn je voorgegaan.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld