Onze nieuwe Servicedesk is nu geopend

Maak een account aan en ontdek de voordelen. Ga naar http://servicedesk.domein-registreren.nl en maak een account aan. Je kunt nu meteen zelf zoeken in onze kennisbank, bijv. naar hoe je je e-mail instelt. Ook kun je een melding aanmaken in 1 van de 10 categorieën die wij hebben aangemaakt. Zo hebben we direct de benodigde informatie en wordt de doorlooptijd van meldingen korter. Tot slot kun je de meldingen die je hebt gedaan ook opvolgen en aanvullen.

Beveilig jouw website en verhoog je vindbaarheid

Heb je een website zonder SSL certificaat? Vanaf 17 oktober jl. laat de meest gebruikte browser Google Chrome een waarschuwing zien op websites zonder SSL certificaat. 

Domein-Registreren introduceert Servicedesk

Achter de schermen is het team van Domein-Registreren hard aan het werk om jou de ultieme gebruikerservaring te bieden. Wij concentreren ons op de verdere ontwikkeling van onze website en dan met name dat deel wat voor jou als klant belangrijk is.

Bestel een .eu domeinnaam voor slechts € 4,50

Op dit moment zijn er wereldwijd bijna vier miljoen .eu-domeinnamen geregistreerd. Hiermee staat deze extensie in de top tien van populairste ter wereld. In Nederland heeft de .eu-domeinnaam een marktaandeel van zo’n 10%.

Bestel tot 1 oktober a.s. een .SHOP domeinnaam voor slechts € 7,50

Tot 1 oktober a.s bieden wij een .SHOP domeinnaam zeer voordelig aan voor slechts € 7,50 in het eerste jaar. Na het eerste jaar is de reguliere prijs van € 35,00 p.j. van toepassing.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld