Aanpassen van de instellingen van je e-mail: wat moet je weten?

Wist je dat je via een aantal eenvoudige aanpassingen de instellingen van je e-mailaccounts kunt veranderen, om bijvoorbeeld in de juiste versleuteling voor je e-mail te voorzien? En dat je op onze support service kunt rekenen als je daar toch niet zelf uitkomt? We brengen de juiste instellingen graag nog eens onder de aandacht, en laten je zien hoe je dat zelf kunt aanpassen.

e-mail instellingen

Informatieveiligheid

Bij Prezent, het moederbedrijf van Domein-Registreren, hechten we erg veel waarde aan informatieveiligheid. We zijn dan ook al meer dan 3 jaar ISO-gecertificeerd, waarmee we aan alle strenge eisen van de ISO-27001 én ISO-27002 voldoen voor hosting en domeinregistratie, software development en online marketing. Daarnaast blijven we onze processen continu verbeteren om ervoor te zorgen dat jouw informatie bij ons veilig is. En daarin geven we jou als klant ook veel mogelijkheden, waaronder de SSL/TLS versleutelingsmogelijkheden voor inkomende en uitgaande e-mail op de accounts die bij jouw domeinnaam horen.

We weten bovendien dat het lastig kan zijn om je e-mailaccount goed in te stellen. Er zijn dan ook heel wat verschillende programma’s, waarbij de stappen overal net even anders zijn. Gelukkig hebben we daarom een flink aantal verschillende handleidingen geschreven, zodat je voor alles van Android en Apple Mail tot Outlook 2016 en Thunderbird de juiste stappen kunt raadplegen. Zodoende kun je zo snel en overzichtelijk mogelijk met de instellingen van je e-mailaccount aan de slag. Je vindt het overzicht van e-mailprogramma’s en de juiste handleidingen op deze pagina.

Domein-Registreren support service

Vind je het lastig om zelf de juiste instellingen te doen, of lukt het niet om de aanpassingen door te voeren? Dan kun je natuurlijk ook onze support service inschakelen. Wij kunnen je snel helpen om e-mailadressen in te stellen in een e-mailprogramma naar jouw keuze. Dat doen we met behulp van Teamviewer, zodat we de e-mailadressen direct op je computer kunnen instellen en je deze klus dus volledig uit handen kunnen nemen.

De kosten van deze service bedragen € 18,75 per kwartier. Stuur een e-mail naar servicedesk@domein-registreren.nl of bel naar 013 – 580 23 42, we helpen je graag verder!