Onze lopende acties op een rij

De beste service voor een scherpe prijs – dat is een van de garanties die je van Domein-Registreren krijgt. Omdat we continu inspringen op de nieuwste trends en ontwikkelingen, weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Zo bieden we je doorlopend leuke en interessante acties, variërend van een .nl domeinnaam voor € 2,50 of webhosting vanaf 1 euro per maand. Momenteel kun je bij ons terecht voor de volgende acties:

Hostingpakketten:

Domeinnamen:

Algemene actievoorwaarden

  • Al onze prijzen worden vermeld exclusief BTW. De kosten worden per jaar vooraf in rekening gebracht. De diensten worden automatisch verlengd.
  • De kosten van een domeinnaam worden vermeld per jaar. Bij een actie staat de reguliere prijs doorgestreept, zodat je meteen kunt zien wat de prijs voor het tweede jaar zal zijn. Verlenging van een domeinnaam gebeurt telkens per jaar. Uitzondering hierop zijn domeinnamen met extensies die per 2 of per 3 jaar worden verlengd.
  • Bij de actie van een .nl domeinnaam geldt dat als je binnen 1 jaar na registratie (voor die prijs) de domeinnaam verhuist naar een andere partij of de domeinnaam opzegt, je € 5,00 administratiekosten verschuldigd bent.
  • Bij de actie van een .nl domeinnaam geldt verder dat je maximaal 10 .nl domeinnamen per 12 maanden kunt bestellen tegen de actieprijs.
  • De kosten van onze hosting- en e-mailpakketten worden vermeld per maand. Deze pakketten worden per jaar vooraf in rekening gebracht. Bij een actie staat de reguliere prijs doorgestreept, zodat je meteen kunt zien wat de prijs voor het tweede jaar zal zijn. De diensten worden automatisch verlengd, telkens voor een jaar.