Migreer je website naar een PHP 7.2 webserver

Onze hostingpakketten ondersteunen PHP, een programmeertaal die is bedoeld voor dynamische webpagina's. PHP is populair omdat het een open-source taal is waar iedereen gratis gebruik van kan maken. Zo is Wordpress geschreven in PHP en maakt ook Facebook gebruik van deze programmeertaal.

Er bestaat een grote community van ontwikkelaars die voor verbeteringen en uitbreidingen van de programmeertaal zorgen. Er komt regelmatig een nieuwe versie uit waarbij beveiligingsissues en bugs zijn opgelost. 

Verhoog je vindbaarheid en bereik meer potentiële klanten

Wil je met jouw website hoger in de zoekresultaten komen en zo meer potentiële klanten bereiken? Onze collega's van Leads International staan klaar om je te ondersteunen met online marketing en je de juiste richting in te sturen. Een website die niet goed vindbaar is, zal veel potentiële klanten mislopen. Met de inzet van online marketing kunnen onze collega's van Leads International ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt. Hierdoor zullen relevante bezoekers de weg naar jouw website voortaan moeiteloos vinden. Bekijk nu wat Leads International voor jou kan betekenen! https://leads-international.eu/nl/

Registreer een domeinnaam met een Europese steden extensie

Domeinnaam extensies voor steden bestaan nog niet zo lang, maar doen het wel bijzonder goed. Vooral de hoofdstad extensies in Europa zijn populair. De .berlin extensie was één van de eerste. Dit is logisch want de Duitse .de extensie staat op de tweede plek van meest gebruikte extensies wereldwijd. Duitse steden extensies konden dus niet uitblijven en daarna volgden nog .hamburg, .koeln, en .cologne. Verder zijn in Europa .barcelona, .amsterdam, .brussels, gent, istanbul, .london, .moscow, .paris en .wien beschikbaar.

Wat zijn de risico's van het opzeggen van een domeinnaam?

Als je een domeinnaam niet meer nodig hebt, dan kun je deze opzeggen om kosten te besparen. Hier zitten echter ook wat risico's aan vast. Zodra de domeinnaam vrij komt, kan deze door iedereen worden geregistreerd. Ook door kwaadwillenden ofwel internetcriminelen. Lees verder.

De nieuwe .charity domeinnaam extensie

.charity is een extensie speciaal voor liefdadigheids- en non-profit instellingen, die helpen om het leven van anderen te verbeteren. Dit kan zijn op het gebied van o.a. onderwijs, cultuur, dierenleed en milieu. Met een .charity website ben je makkelijker te vinden voor mensen die hulp nodig hebben of hulp bieden. Leg jouw .charity domeinnaam vast via onze website

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld