Wat zijn de risico's van het opzeggen van een domeinnaam?

Als je een domeinnaam niet meer nodig hebt, dan kun je deze opzeggen om kosten te besparen. Hier zitten echter ook wat risico's aan vast. Zodra de domeinnaam vrij komt, kan deze door iedereen worden geregistreerd. Ook door kwaadwillenden ofwel internetcriminelen. Lees verder.

De .charity domeinnaam extensie

.charity is een extensie speciaal voor liefdadigheids- en non-profit instellingen, die helpen om het leven van anderen te verbeteren. Dit kan zijn op het gebied van o.a. onderwijs, cultuur, dierenleed en milieu. Met een .charity website ben je makkelijker te vinden voor mensen die hulp nodig hebben of hulp bieden. Leg jouw .charity domeinnaam vast via onze website

Leg nu jouw .luxe domeinnaam vast

Een .luxe domeinnaam werkt op twee plaatsen, het internet en de Ethereum Blockchain. De .luxe extensie kan op het internet gebruikt worden voor websites gericht op bijv. luxe artikelen, shopping en lifestyle. Er zijn veel toepassingen mogelijk aangezien het begrip “luxe” zeer breed is.

Registreer nu jouw .page domeinnaam

.page is een nieuwe domeinnaam extensie. Het is de perfecte extensie voor een nieuw online hoofdstuk. Het is geschikt voor bedrijven die een nieuwe website willen lanceren, een uitgever die nieuw werk online deelt, een schrijver met een verhaal of een student die zijn onderzoeksrapport online wenst te zetten. Deze extensie is ook prima geschikt voor het online zetten van je CV.

Onze nieuwe Algemene Voorwaarden

Op 15 november 2018 treden onze nieuwe algemene voorwaarden in werking. De vernieuwde voorwaarden voldoen aan de laatste wet- en regelgeving. Daarnaast zijn de voorwaarden meer afgestemd op de praktijk en ons uitgebreide aanbod van diensten.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld