Wordt jouw website door ons gehost?

Wachtwoord MySQL database
Door de jaren heen zijn de eisen aan wachtwoorden steeds strenger geworden. De wachtwoorden die we in het verleden hebben uitgegeven voor MySQL voldoen dan ook niet meer aan de huidige standaarden. Heb je webhosting bij ons? Dan raden we je aan in te loggen op https://pma.domein-registreren.nl en je wachtwoord te wijzigen. Vergeet dit ook niet aan te passen in de configuratie van je website.

Beveilig jouw website met SSL/TLS certificaat

Heb je nog een website zonder SSL/TLS certificaat? We hebben je al eerder geïnformeerd dat de meest gebruikte browser Google Chrome bezoekers waarschuwt wanneer zij een onveilige website bezoeken. Er komt dan een 'niet veilig'-melding in de adresbalk van de browser te staan. Ook de browsers Internet Explorer (Microsoft), Safari (Apple) en Firefox (Mozilla) tonen op hun manier dat een website niet veilig is.

Een veiliger internet met DNSSEC

Wat is DNSSEC?
Elke website heeft een nummer als adres, het IP-adres. Omdat wij nummers moeilijk kunnen onthouden, zijn de domeinnamen bedacht. Het domeinnaamsysteem (DNS) zorgt voor de vertaling van een domeinnaam naar een IP adres. Dit gebeurt in de nameservers. DNSSEC staat voor Domain Name System Security Extensions en is een uitbreiding van het DNS systeem.

Beoordeel ons en win een cadeaubon!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening over Domein Registreren! We horen graag wat je van onze producten en service vindt. Zo kunnen we nog beter inspelen op de wensen van onze klanten.

ISO certificering

ISO certificering
Met gepaste trots laten wij weten dat wij onze certificering voor ISO 27001 hebben behaald voor hosting en domein registratie, software development en online marketing. Met deze certificering kunnen we aantonen dat we voldoen aan alle eisen uit de norm op het gebied van informatiebeveiliging. We blijven onze processen continu verbeteren om te zorgen dat jouw informatie bij ons veilig is. Met de ISO 27001 certificering zijn we voorbereid op de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming die vanaf 25 mei 2019 effectief is geworden.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld