Leg nu jouw .luxe domeinnaam vast

Een .luxe domeinnaam werkt op twee plaatsen, het internet en de Ethereum Blockchain. De .luxe extensie kan op het internet gebruikt worden voor websites gericht op bijv. luxe artikelen, shopping en lifestyle. Er zijn veel toepassingen mogelijk aangezien het begrip “luxe” zeer breed is.

Registreer nu jouw .page domeinnaam

.page is een nieuwe domeinnaam extensie. Het is de perfecte extensie voor een nieuw online hoofdstuk. Het is geschikt voor bedrijven die een nieuwe website willen lanceren, een uitgever die nieuw werk online deelt, een schrijver met een verhaal of een student die zijn onderzoeksrapport online wenst te zetten. Deze extensie is ook prima geschikt voor het online zetten van je CV.

Onze nieuwe Algemene Voorwaarden

Op 15 november 2018 treden onze nieuwe algemene voorwaarden in werking. De vernieuwde voorwaarden voldoen aan de laatste wet- en regelgeving. Daarnaast zijn de voorwaarden meer afgestemd op de praktijk en ons uitgebreide aanbod van diensten.

Profiteer van onze najaarsacties! Bekijk de aanbiedingen en registreer jouw domeinnaam

Bestel nu een .nl domeinnaam voor slechts € 3,50
De .nl extensie is één van de populairste extensies ter wereld. Een .nl domeinnaam kan worden vastgelegd door bedrijven en particulieren die ingeschreven staan in Nederland. Bestel nu je .nl domeinnaam voor slechts € 3,50 voor het eerste jaar. 

Registreer een .com domeinnaam voor slechts € 7,50
De .com domeinnaam is een afkorting voor “commercial” en wordt vaak gebruikt om internationaal zaken te doen of wanneer de .nl domeinnaam al vergeven is. Registreer je .com domeinnaam nu zeer voordelig voor slechts € 7,50 voor het eerste jaar. 

Leg je .eu domeinnaam vast voor slechts € 5,00
Een .eu domeinnaam kan worden vastgelegd door iedereen die gevestigd is in de Europese Unie. Wil jij jezelf profileren in Europa of is je gewenste .nl domeinnaam al bezet? Leg dan nu je .eu domeinnaam vast voor slechts € 5,00 voor het eerste jaar.

Probeer ons verbeterde bestelproces en profiteer van onze kortingen

Goed nieuws! Wij hebben ons bestelproces verbeterd. Bij het bestellen van een nieuwe domeinnaam, kun je nu direct een hosting- of e-mailpakket aan de winkelwagen toevoegen. Ook kun je tijdens de bestelling een SSL/TLS certificaat uitkiezen zodat je website direct een beveiligde verbinding biedt voor je bezoekers. Probeer het bestelproces gelijk uit en profiteer van onze korting op de eerste 3 maanden voor hosting- en e-mailpakketten.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld