Aanmelding automatische incasso en facturen per e-mail

Wij krijgen vaak de vraag of het mogelijk is om facturen te betalen met automatische incasso. Profiteer nu ook bij ons van het gemak van automatische incasso en vergeet nooit meer een rekening te betalen. Op deze manier worden jouw diensten tijdig verlengd en voorkom je dat jouw domeinnaam, website of e-mailaccount vervalt en daarmee uit de lucht is.

Profiteer van dubbele mail storage

Heb je een domeinnaam en wil je deze in gebruik nemen? Domein-Registreren biedt verschillende hosting en e-mail pakketten om jouw website online te zetten en om e-mailadressen te koppelen aan jouw domeinnaam. Profiteer nu van onze voorjaarsactie en krijg dubbele e-mail opslag bij bestelling van een nieuw e-mail of hostingpakket. De actie loopt nog tot eind april. 

Bestel nu voordelig de populairste domeinnamen

Wij beginnen de maand maart met mooie kortingen op de meest geregistreerde domeinnaam extensies. Profiteer nu van onze kortingen op de .nl, .com en .eu extensies en leg jouw domeinnaam vast!

Heeft jouw website een SSL certificaat van Symantec?

Vorig jaar heeft Google aangekondigd geen vertrouwen meer te hebben in de SSL certificaten van Symantec, inclusief de merken GeoTrust, Thawte en RapidSSL. Ze zijn onveilig bestempeld omdat de procedures voor de uitgifte van de certificaten niet goed zijn gevolgd.

Carnavalsactie hosting pakket Web Start

Het getal 11 is het gekkengetal. 11 is ook het getal van carnaval. Het carnavalseizoen begint nl. op de 11de van de 11de, om precies 11.11 uur.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld