ISO certificering

ISO certificering
Met gepaste trots laten wij weten dat wij onze certificering voor ISO 27001 hebben behaald voor hosting en domein registratie, software development en online marketing. Met deze certificering kunnen we aantonen dat we voldoen aan alle eisen uit de norm op het gebied van informatiebeveiliging. We blijven onze processen continu verbeteren om te zorgen dat jouw informatie bij ons veilig is. Met de ISO 27001 certificering zijn we voorbereid op de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming die vanaf 25 mei a.s. effectief wordt.

Registreer nu jouw .app domeinnaam

Applicaties ofwel apps, we gebruiken ze allemaal. Denk maar aan Whatsapp, Facebook en Instagram op je mobiele telefoon. Door de enorme populariteit van apps kon de .app extensie niet uitblijven. Vanaf vandaag is het mogelijk om een .app domeinnaam te registreren. Ben je een app maker, blogger of heb je website met een mobiele app, dan is een .app domeinnaam een uitstekende keuze. Wees er snel bij en registreer voor jouw applicatie een .app domeinnaam.

Aanmelding automatische incasso en facturen per e-mail

Wij krijgen vaak de vraag of het mogelijk is om facturen te betalen met automatische incasso. Profiteer nu ook bij ons van het gemak van automatische incasso en vergeet nooit meer een rekening te betalen. Op deze manier worden jouw diensten tijdig verlengd en voorkom je dat jouw domeinnaam, website of e-mailaccount vervalt en daarmee uit de lucht is.

Profiteer van dubbele mail storage

Heb je een domeinnaam en wil je deze in gebruik nemen? Domein-Registreren biedt verschillende hosting en e-mail pakketten om jouw website online te zetten en om e-mailadressen te koppelen aan jouw domeinnaam. Profiteer nu van onze voorjaarsactie en krijg dubbele e-mail opslag bij bestelling van een nieuw e-mail of hostingpakket. De actie loopt nog tot eind april. 

Bestel nu voordelig de populairste domeinnamen

Wij beginnen de maand maart met mooie kortingen op de meest geregistreerde domeinnaam extensies. Profiteer nu van onze kortingen op de .nl, .com en .eu extensies en leg jouw domeinnaam vast!

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld