España komt naar je toe – voor slechts 5 euro!

De dagen worden korter, kouder en donkerder, maar er is ook goed nieuws: de Sint is weer in het land. Om de komst van de Goedheiligman te vieren, doen we bij Domein-Registreren graag mee met de aftrap van de feestmaand in de vorm van een mooie aanbieding: een Spaanse .es-domeinnaam voor slechts 5 euro voor het gehele eerste jaar! En weet je wat, we hebben ook een mooie aanbieding voor .barcelona en .madrid!

Sinterklaas met paard en cadeautjes

Waarom .ES?

Een .es-domeinnaam is herkenbaar en vertrouwd voor Spaanse bezoekers van jouw website. Ook ben je beter vindbaar in de Spaanse zoekmachines, zoals Google.es.

De .es-extensie komt van de afkorting van España. In het begin waren er strikte regels voor het registreren van een .es-domeinnaam. Voor bedrijven moest het de exacte bedrijfs- of handelsnaam bevatten en voor particulieren hun eigen naam. Ook waren gewone woorden in een .es-domeinnaam niet toegestaan. Hierdoor registreerden veel Spanjaarden domeinnamen met een andere, makkelijkere extensie. Inmiddels kan iedereen er één aanvragen, ook met gewone woorden en zowel voor privé- of bedrijfsmatige doeleinden. Doe je zaken in Spanje, of wil je dat gaan doen, dan kan een .es-domein niet ontbreken!

.Madrid & .Barcelona

.madrid is de toegangspoort tot internet voor bedrijven, organisaties, instellingen, burgers en internetgebruikers die actief zijn of een belang hebben in deze regio. Het biedt een nieuwe manier van marketing en het is een innovatieve manier van communiceren met de burgers van Madrid. Doe je zaken in Madrid, dan is een website met een .madrid-domeinnaam een juiste keuze.

Barcelona op zijn beurt is een historische maar tevens innovatieve stad. Er starten veel nieuwe ondernemingen, waarin veel wordt geïnvesteerd. Barcelona staat daarnaast bekend om sportevenementen, denk aan voetbal, tennis en de Formule 1. Ook is het een populaire stad voor toerisme met geweldige kunst en architectuur. Met andere woorden, een .barcelona domeinnaam kan voor aardig wat insteken interessant zijn.

Een .madrid domeinnaam bieden wij nu aan voor slechts 30 euro voor het eerste jaar en een .barcelona domeinnaam voor slechts 25 euro voor het eerste jaar.

Aanbiedingen bij Domein-Registreren

Naast bovenstaande aanbieding en onze fraaie oktoberactie met .shop – die stiekem doorloopt tot eind december – bieden we je doorlopend leuke en interessante acties, variërend van een .nl domeinnaam voor 20 cent of webhosting vanaf 1 euro per maand. Wil je weten voor welke acties je momenteel bij ons terecht kunt? Kijk dan op deze pagina!