Oktoberactie op .shop domeinnaam: eerste jaar € 2,50!

We hebben een fantastische septembermaand gehad, maar het alweer laatste kwartaal van 2021 – én het daarbij horende weer – staat nu echt voor de deur. Maar niet getreurd, dat betekent ook dat we weer een aantal nieuwe acties aan kunnen kondigen! Om te beginnen starten we in oktober met een mooie aanbieding op de .shop domeinnaam.

Afbeelding voor actie

Die registreer je normaal gesproken al voor de scherpe prijs van 10 euro voor het gehele eerste jaar, gevolgd door een vast tarief van 35 euro voor verlenging in ieder daaropvolgend jaar. Vanaf 1 oktober geldt echter een actieprijs van slechts 2,50 euro voor het hele eerste jaar. Een actie die bovendien de rest van 2021 geldig blijft, dus je hebt nog ruim de tijd om voor de feestmaand een fraaie webshop te lanceren. Daarnaast verlagen we het vaste tarief voor verlenging ná het eerste jaar naar 32,50 euro op jaarbasis.

Waarom .shop?

De extensie .shop is de afgelopen anderhalf jaar enorm populair gebleken. Al bij de aankondiging van de destijds nieuwe domeinnaam behaalden we veruit de meeste pre-registraties van alle nieuwe extensies. Vervolgens groeiden de online verkopen én de lancering van nieuwe online verkoopkanalen zoals webshops in die periode enorm, waardoor ook het aantal websites eindigend op .shop stevig toenam.

Enerzijds kwam die groei omdat er sinds het voorjaar van 2020 volop nieuwe ‘digitale’ initiatieven werden gelanceerd als alternatief voor de beperkte fysieke mogelijkheden. Anderzijds zagen we dat ook de gevestigde websites en webshops een .shop registreerden om bezoekers naar de webwinkel door te sturen. Bijvoorbeeld omdat je die domeinnaam goed in kunt zetten voor een bepaald product, evenement of seizoen – zoals de aanstaande feestmaand aan het einde van het jaar. Daarom komen we nu met een aanbieding voor iedere registratie van een .shop-domein: slechts 2.50 euro voor het eerste jaar!

Je hoeft overigens geen webshop te hebben om profijt te hebben van een .shop-domeinnaam. Ook particulieren maken er gebruik van: een .shop-extensie is namelijk ideaal om door te linken naar je persoonlijke verkooppagina op Marktplaats, Ebay of bol.com.

Aanbiedingen bij Domein-Registreren

Naast de oktoberactie met .shop bieden we je doorlopend leuke en interessante acties, variërend van een .nl domeinnaam voor 20 cent of webhosting vanaf 1 euro per maand. Wil je weten voor welke acties je momenteel bij ons terecht kunt? Kijk dan op deze pagina!