Pas op voor telefonische oplichting met domeinnamen

Nog steeds horen wij van klanten dat zij worden gebeld door iemand die beweert dat er een aanvraag is binnengekomen om de .com domeinnaam te registreren, waarvan onze klant de .nl variant al heeft. De beller geeft aan dat de klant daarom het eerste recht heeft op die .com domeinnaam. Dit klopt niet. Het staat iedereen vrij om een .com domeinnaam te registreren.

.fan en .fans domeinnaam extensie

Wanneer je een .fan of .fans domeinnaam registreert, kan je deze gebruiken om in contact te komen met fans van jouw bedrijf of jouw team of fans van jouw muziek. De naam van jouw website valt meteen op. Je kunt ook merchandise (handelswaar) verkopen of andere niche producten waarmee je fans naar je website trekt. Voor fans zelf is het natuurlijk ook mogelijk een website te maken voor gelijkgestemden om zo met elkaar in contact te komen. Leg je .fan of .fans domeinnaam vast via onze website.

ICU I see you: een opvallende domeinnaam extensie

.icu is een extensie die je kan gebruiken om jouw website direct zichtbaarheid te geven. .icu staat immers voor 'I see you', ofwel 'ik zie je'. Het is makkelijk te onthouden en kan voor elke website worden gebruikt, in elke industrie, taal of in elk land. Leg jouw .icu domeinnaam vast via onze website.

Verhoog je vindbaarheid en bereik meer potentiële klanten

Wil je met jouw website hoger in de zoekresultaten komen en zo meer potentiële klanten bereiken? Onze collega's van Leads International staan klaar om je te ondersteunen met online marketing en je de juiste richting in te sturen. Een website die niet goed vindbaar is, zal veel potentiële klanten mislopen. Met de inzet van online marketing kunnen onze collega's van Leads International ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt. Hierdoor zullen relevante bezoekers de weg naar jouw website voortaan moeiteloos vinden. Bekijk nu wat Leads International voor jou kan betekenen! https://leads-international.eu/nl/

Registreer een domeinnaam met een Europese steden extensie

Domeinnaam extensies voor steden bestaan nog niet zo lang, maar doen het wel bijzonder goed. Vooral de hoofdstad extensies in Europa zijn populair. De .berlin extensie was één van de eerste. Dit is logisch want de Duitse .de extensie staat op de tweede plek van meest gebruikte extensies wereldwijd. Duitse steden extensies konden dus niet uitblijven en daarna volgden nog .hamburg, .koeln, en .cologne. Verder zijn in Europa .barcelona, .amsterdam, .brussels, gent, istanbul, .london, .moscow, .paris en .wien beschikbaar.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld