Veiligheidsmaatregelen: Onderhoud aan onze servers

Om onze servers veilig te houden en de dienstverlening te verbeteren is onderhoud noodzakelijk. Elke eerste maandag van de maand installeren we updates en worden servers, indien nodig, herstart. Dit doen we zoveel mogelijk in de avond en in de nacht om de impact van de downtime zo minimaal mogelijk te houden. Tijdens het onderhoud kun je korte onderbrekingen in de dienstverlening ervaren. Op status.prezent.nl kan je de status van het onderhoud zien en worden ook storingen vermeld.

Pas op voor telefonische oplichting met domeinnamen

Nog steeds horen wij van klanten dat zij worden gebeld door iemand die beweert dat er een aanvraag is binnengekomen om de .com domeinnaam te registreren, waarvan onze klant de .nl variant al heeft. De beller geeft aan dat de klant daarom het eerste recht heeft op die .com domeinnaam. Dit klopt niet. Het staat iedereen vrij om een .com domeinnaam te registreren.

.fan en .fans domeinnaam extensie

Wanneer je een .fan of .fans domeinnaam registreert, kan je deze gebruiken om in contact te komen met fans van jouw bedrijf of jouw team of fans van jouw muziek. De naam van jouw website valt meteen op. Je kunt ook merchandise (handelswaar) verkopen of andere niche producten waarmee je fans naar je website trekt. Voor fans zelf is het natuurlijk ook mogelijk een website te maken voor gelijkgestemden om zo met elkaar in contact te komen. Leg je .fan of .fans domeinnaam vast via onze website.

ICU I see you: een opvallende domeinnaam extensie

.icu is een extensie die je kan gebruiken om jouw website direct zichtbaarheid te geven. .icu staat immers voor 'I see you', ofwel 'ik zie je'. Het is makkelijk te onthouden en kan voor elke website worden gebruikt, in elke industrie, taal of in elk land. Leg jouw .icu domeinnaam vast via onze website.

Maak jouw website sneller en stabieler

De komst van PHP 7.0 zorgde al voor een enorm verbeterde websitesnelheid. De PHP versie 7.1 en 7.2 zijn nog doelmatiger, wat voor minder belasting zorgt op de servers waardoor er nog meer winst wordt behaald qua snelheid. Jouw website wordt dus een stuk sneller wanneer je overstapt naar onze PHP 7.2 hosting.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld