ICU I see you: een opvallende domeinnaam extensie

.icu is een extensie die je kan gebruiken om jouw website direct zichtbaarheid te geven. .icu staat immers voor 'I see you', ofwel 'ik zie je'. Het is makkelijk te onthouden en kan voor elke website worden gebruikt, in elke industrie, taal of in elk land. Leg jouw .icu domeinnaam vast via onze website.

Maak jouw website sneller en stabieler

De komst van PHP 7.0 zorgde al voor een enorm verbeterde websitesnelheid. De PHP versie 7.1 en 7.2 zijn nog doelmatiger, wat voor minder belasting zorgt op de servers waardoor er nog meer winst wordt behaald qua snelheid. Jouw website wordt dus een stuk sneller wanneer je overstapt naar onze PHP 7.2 hosting.

Migreer je website naar een PHP 7.2 webserver

Onze hostingpakketten ondersteunen PHP, een programmeertaal die is bedoeld voor dynamische webpagina's. PHP is populair omdat het een open-source taal is waar iedereen gratis gebruik van kan maken. Zo is Wordpress geschreven in PHP en maakt ook Facebook gebruik van deze programmeertaal.

Er bestaat een grote community van ontwikkelaars die voor verbeteringen en uitbreidingen van de programmeertaal zorgen. Er komt regelmatig een nieuwe versie uit waarbij beveiligingsissues en bugs zijn opgelost. 

Verhoog je vindbaarheid en bereik meer potentiële klanten

Wil je met jouw website hoger in de zoekresultaten komen en zo meer potentiële klanten bereiken? Onze collega's van Leads International staan klaar om je te ondersteunen met online marketing en je de juiste richting in te sturen. Een website die niet goed vindbaar is, zal veel potentiële klanten mislopen. Met de inzet van online marketing kunnen onze collega's van Leads International ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt. Hierdoor zullen relevante bezoekers de weg naar jouw website voortaan moeiteloos vinden. Bekijk nu wat Leads International voor jou kan betekenen! https://leads-international.eu/nl/

Registreer een domeinnaam met een Europese steden extensie

Domeinnaam extensies voor steden bestaan nog niet zo lang, maar doen het wel bijzonder goed. Vooral de hoofdstad extensies in Europa zijn populair. De .berlin extensie was één van de eerste. Dit is logisch want de Duitse .de extensie staat op de tweede plek van meest gebruikte extensies wereldwijd. Duitse steden extensies konden dus niet uitblijven en daarna volgden nog .hamburg, .koeln, en .cologne. Verder zijn in Europa .barcelona, .amsterdam, .brussels, gent, istanbul, .london, .moscow, .paris en .wien beschikbaar.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld