Onze nieuwe Algemene Voorwaarden

Op 15 november 2018 treden onze nieuwe algemene voorwaarden in werking. De vernieuwde voorwaarden voldoen aan de laatste wet- en regelgeving. Daarnaast zijn de voorwaarden meer afgestemd op de praktijk en ons uitgebreide aanbod van diensten.

Profiteer van onze najaarsacties! Bekijk de aanbiedingen en registreer jouw domeinnaam

Bestel nu een .nl domeinnaam voor slechts € 3,50
De .nl extensie is één van de populairste extensies ter wereld. Een .nl domeinnaam kan worden vastgelegd door bedrijven en particulieren die ingeschreven staan in Nederland. Bestel nu je .nl domeinnaam voor slechts € 3,50 voor het eerste jaar. 

Registreer een .com domeinnaam voor slechts € 7,50
De .com domeinnaam is een afkorting voor “commercial” en wordt vaak gebruikt om internationaal zaken te doen of wanneer de .nl domeinnaam al vergeven is. Registreer je .com domeinnaam nu zeer voordelig voor slechts € 7,50 voor het eerste jaar. 

Leg je .eu domeinnaam vast voor slechts € 5,00
Een .eu domeinnaam kan worden vastgelegd door iedereen die gevestigd is in de Europese Unie. Wil jij jezelf profileren in Europa of is je gewenste .nl domeinnaam al bezet? Leg dan nu je .eu domeinnaam vast voor slechts € 5,00 voor het eerste jaar.

Probeer ons verbeterde bestelproces en profiteer van onze kortingen

Goed nieuws! Wij hebben ons bestelproces verbeterd. Bij het bestellen van een nieuwe domeinnaam, kun je nu direct een hosting- of e-mailpakket aan de winkelwagen toevoegen. Ook kun je tijdens de bestelling een SSL/TLS certificaat uitkiezen zodat je website direct een beveiligde verbinding biedt voor je bezoekers. Probeer het bestelproces gelijk uit en profiteer van onze korting op de eerste 3 maanden voor hosting- en e-mailpakketten.

Wordt jouw website door ons gehost?

Wachtwoord MySQL database
Door de jaren heen zijn de eisen aan wachtwoorden steeds strenger geworden. De wachtwoorden die we in het verleden hebben uitgegeven voor MySQL voldoen dan ook niet meer aan de huidige standaarden. Heb je webhosting bij ons? Dan raden we je aan in te loggen op https://pma.domein-registreren.nl en je wachtwoord te wijzigen. Vergeet dit ook niet aan te passen in de configuratie van je website.

Beveilig jouw website met SSL/TLS certificaat

Heb je nog een website zonder SSL/TLS certificaat? We hebben je al eerder geïnformeerd dat de meest gebruikte browser Google Chrome bezoekers waarschuwt wanneer zij een onveilige website bezoeken. In de nieuwste update van Chrome komt nu een 'niet veilig'-melding in de adresbalk van de browser te staan. De verwachting is dat Internet Explorer (Microsoft), Safari (Apple) en Firefox (Mozilla) binnenkort hetzelfde gaan doen.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld