Start jouw webshop, kies voor onze uitgebreide webwinkel software

Heb je een domeinnaam geregistreerd en wil je nu starten met jouw webshop? Dan hebben onze collega’s van LogiVert dé oplossing. LogiVert is een alles-in-één E-commerce pakket en is sinds 1998 dé mogelijkheid voor het starten en beheren van uw webshop. Door de jarenlange kennis en ervaring met webshops is LogiVert een krachtige, maar vooral flexibele en diepgaande oplossing voor jou als (internet)ondernemer. Al meer dan 8.000 ondernemers zijn je voorgegaan.

Welk SSL certificaat is geschikt voor mijn website?

Het wordt steeds belangrijker dat jouw website betrouwbaar en veilig is. Een SSL certificaat  zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de bezoeker en je website. Het verschil in SSL certificaten zit hem in de mate waarin een certificaatautoriteit de betrouwbaarheid van een aanvrager kan waarborgen. De inhoud en het doel van een website zijn bepalend voor de keuze van een SSL certificaat. Om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze leggen wij uit wat de verschillende soorten certificaten precies inhouden.

Pre-registratie van jouw .RADIO domeinnaam

Een .RADIO domeinnaam is onmisbaar voor iedereen die iets met radio doet. Deze domeinnaam extensie zal vanaf 15 november a.s. beschikbaar zijn.

Nieuwe webhosting en e-mail pakketten beschikbaar

Wij hebben nieuwe webhosting en e-mail pakketten samengesteld voor onze klanten. De nieuwe pakketten sluiten nog beter aan op de behoeften van de klant en de prijzen in de markt.

Migratie domeinnamen

Om u beter van dienst te kunnen zijn en onze administratie te vereenvoudigen brengen we al onze domeinnamen onder bij één leverancier.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld