Domein-Registreren introduceert Servicedesk

Achter de schermen is het team van Domein-Registreren hard aan het werk om jou de ultieme gebruikerservaring te bieden. Wij concentreren ons op de verdere ontwikkeling van onze website en dan met name dat deel wat voor jou als klant belangrijk is.

Bestel een .eu domeinnaam voor slechts € 4,50

Op dit moment zijn er wereldwijd bijna vier miljoen .eu-domeinnamen geregistreerd. Hiermee staat deze extensie in de top tien van populairste ter wereld. In Nederland heeft de .eu-domeinnaam een marktaandeel van zo’n 10%.

Bestel tot 1 oktober a.s. een .SHOP domeinnaam voor slechts € 7,50

Tot 1 oktober a.s bieden wij een .SHOP domeinnaam zeer voordelig aan voor slechts € 7,50 in het eerste jaar. Na het eerste jaar is de reguliere prijs van € 35,00 p.j. van toepassing.

Start jouw webshop, kies voor onze uitgebreide webwinkel software

Heb je een domeinnaam geregistreerd en wil je nu starten met jouw webshop? Dan hebben onze collega’s van LogiVert dé oplossing. LogiVert is een alles-in-één E-commerce pakket en is sinds 1998 dé mogelijkheid voor het starten en beheren van uw webshop. Door de jarenlange kennis en ervaring met webshops is LogiVert een krachtige, maar vooral flexibele en diepgaande oplossing voor jou als (internet)ondernemer. Al meer dan 8.000 ondernemers zijn je voorgegaan.

Welk SSL certificaat is geschikt voor mijn website?

Het wordt steeds belangrijker dat jouw website betrouwbaar en veilig is. Een SSL certificaat  zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de bezoeker en je website. Het verschil in SSL certificaten zit hem in de mate waarin een certificaatautoriteit de betrouwbaarheid van een aanvrager kan waarborgen. De inhoud en het doel van een website zijn bepalend voor de keuze van een SSL certificaat. Om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze leggen wij uit wat de verschillende soorten certificaten precies inhouden.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld