Stevige prijsverlaging .autos-extensie: van 69 naar 25 euro

Goed nieuws voor wie geïnteresseerd is in een website met de extensie .autos, want XYZ heeft de prijzen van deze en andere populaire domeinextensies fors verlaagd. De prijsverlaging bij XYZ betekent dat we de extensie bij Domein-Registreren ook een stuk goedkoper aan kunnen gaan bieden: van 69 voor 25(!) euro per jaar.

autos

XYZ is de uitgevende instantie van onder meer .autos, .boats en .motorcycles. Dat waren tot voor kort premium domeinnamen met een premium prijskaartje, maar afgelopen maand heeft XYZ besloten deze domeinen in een andere prijsklasse te plaatsen. Uiteraard hebben wij onze prijzen daar direct op aangepast. Wie nu een .autos-domein wil vastleggen, betaalt nog slechts 25 euro per jaar. In onze Domeinnaam Checker kun je eenvoudig kijken of de gewenste domeinnaam met .autos nog vrij is.

De prijsverlaging bij XYZ heeft ook invloed op de andere extensie die we via deze instantie aanbieden: .motorcycles, .boats, .yachts en .homes. Voor deze extensies betaal je nu ook 25 euro per jaar.

Acties bij Domein-Registreren 

Ook voor 75 cent een .nl-domein registreren? Controleer hier of jouw domein nog vrij is. En benieuwd naar onze andere aanbiedingen? Bekijk dan onze pagina met lopende acties.