Nieuwe actie online: registreer een .nl-domein voor 75 cent!

De beste service voor een scherpe prijs – dat is een van de garanties die je van Domein-Registreren krijgt. Omdat we continu inspringen op de nieuwste trends en ontwikkelingen, weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Zo bieden we je doorlopend leuke en interessante acties, zoals ons actuele aanbod: een .nl-domeinnaam voor slechts 75 cent!

Kortingsactie domeinnamen

De domeinextensie .nl staat internationaal maar liefst op de vierde plek van meest gebruikte landendomeinen. Niet gek voor een klein landje. En kijken we binnen Nederland naar nieuwe (bedrijfs)websites, dan is .nl natuurlijk met stip de nummer 1. Ongeveer driekwart van de Nederlandse ondernemers kiest voor een domeinnaam met .nl aan het einde. En dat terwijl er waarschijnlijk aan het einde van dit jaar meer webshops dan stenen non-food winkels in Nederland te vinden zijn, zo becijferde ING vandaag. Kijk dus snel of de door jou gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en sla je slag!

Onderscheidend aanbod: nu ook .contact, .fit en meer!

Wist je dat het enorme aanbod aan exotische extensies een van de unieke en onderscheidende kenmerken van Domein-Registreren is? Bij ons betaal je niet alleen scherpe tarieven, maar heb je ook een serieus aanbod aan creatieve mogelijkheden. Kijk voor het volledige overzicht even hier, want we hebben er net weer een aantal aan toegevoegd: .business, .cam, .chat, .city, .contact, .deals, .delivery, .dev, .express, .fit en .fyi

Acties bij Domein-Registreren

Ook voor 75 cent een .nl-domein registreren? Controleer hier of jouw domein nog vrij is.

En benieuwd naar onze andere aanbiedingen? Bekijk dan onze pagina met lopende acties.