Nieuwe extensie uitgelicht: .live

Domein-Registreren heeft zoals je ongetwijfeld al weet een volkomen uniek assortiment aan domeinnaamextensies. We waren in de begindagen dan ook de eersten om naast de .nl-domeinnaam direct ‘exotische’ extensies vast te leggen, zoals .be en .de, zelfs toen dat nog betekende dat alles handmatig moest worden verwerkt. Inmiddels is het totale aanbod enorm, zoals je op deze overzichtspagina terug kunt vinden.

Mensen in een live opname studio

Om vanuit het aanbod zo onderscheidend te blijven, voegen we natuurlijk ook continu verse extensies toe. Op diezelfde overzichtspagina hierboven zie je onder het kopje ‘nieuw’ welke dat zoal zijn – zoals .gay, .how, .ink en zelfs .kiwi.

Daarnaast lichten we regelmatig actuele updates uit. Vandaag doen we dat met de extensie .live. Dat leek ons namelijk wel zo toepasselijk, nu we langzaam maar zeker weer terug gaan keren naar een situatie waarin we elkaar weer het echt kunnen gaan zien, live.

.live is live!

Met een .live-domeinnaam is het voor bezoekers van jouw website meteen duidelijk dat ze van nieuwe informatie en beelden worden voorzien. Live en vers van de pers, dat is wat mensen willen. Kijk maar naar hoe live streaming zijn opgang heeft gemaakt en enorm populair is geworden.

Een bijkomend voordeel is dat je met een .live-domeinnaam meteen opvalt en bezoekers van je website zullen jouw naam gemakkelijk kunnen onthouden en zullen hierdoor ook eerder terugkeren.

Waarom .live?

Een .live domeinnaam is niet alleen geschikt voor media, maar ook voor artiesten, muziek-, sport- of andere evenementen, de gaming industrie, onderwijsinstellingen, instructievideo's, en eigenlijk voor iedereen die nieuwe of live content wil delen. Ook kan je je volgers op de verschillende social media kanalen naar je website verwijzen met een .live-domeinnaam, zodat ze daar al je content op een plek kunnen terugvinden. Kijk hier voor meer informatie.

Direct een .live-domeinnaam registreren?

Vandaag nog je eigen .live-domeinnaam? Controleer of deze beschikbaar is en vraag uw gewenste .live-domeinnaam aan! Op deze overzichtspagina vind je ook alle andere nieuwe mogelijkheden, en natuurlijk onze scherpe tarieven.