Uitbreiding van ons DNS panel

De volgende DNS record types zijn nu beschikbaar in het DNS panel in jouw klantaccount. Klik en lees verder.

Veiligheidsmaatregelen: Ondersteuning TLS 1.0 en 1.1 gestopt

Wij hebben de ondersteuning van de encryptie protocollen TLS 1.0 en TLS 1.1 uitgeschakeld voor onze webservers. Hierdoor kan het voorkomen dat bezoekers met een oudere browser of programma websites met een SSL/TLS certificaat niet meer kunnen bezoeken. TLS wordt gebruikt voor het opzetten van een beveiligde verbinding tussen websites en hun bezoekers.

Veiligheidsmaatregelen: Onderhoud aan onze servers

Om onze servers veilig te houden en de dienstverlening te verbeteren is onderhoud noodzakelijk. Elke eerste maandag van de maand installeren we updates en worden servers, indien nodig, herstart. Dit doen we zoveel mogelijk in de avond en in de nacht om de impact van de downtime zo minimaal mogelijk te houden. Tijdens het onderhoud kun je korte onderbrekingen in de dienstverlening ervaren. Op status.prezent.nl kan je de status van het onderhoud zien en worden ook storingen vermeld.

Pas op voor telefonische oplichting met domeinnamen

Nog steeds horen wij van klanten dat zij worden gebeld door iemand die beweert dat er een aanvraag is binnengekomen om de .com domeinnaam te registreren, waarvan onze klant de .nl variant al heeft. De beller geeft aan dat de klant daarom het eerste recht heeft op die .com domeinnaam. Dit klopt niet. Het staat iedereen vrij om een .com domeinnaam te registreren.

.fan en .fans domeinnaam extensie

Wanneer je een .fan of .fans domeinnaam registreert, kan je deze gebruiken om in contact te komen met fans van jouw bedrijf of jouw team of fans van jouw muziek. De naam van jouw website valt meteen op. Je kunt ook merchandise (handelswaar) verkopen of andere niche producten waarmee je fans naar je website trekt. Voor fans zelf is het natuurlijk ook mogelijk een website te maken voor gelijkgestemden om zo met elkaar in contact te komen. Leg je .fan of .fans domeinnaam vast via onze website.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld