Facturen per e-mail

Per 1 augustus a.s. zullen wij onze facturen niet meer per post versturen maar per e-mail. Je ontvangt je factuur dan in PDF-formaat op het bij ons bekende e-mailadres. 
Mocht je toch liever je factuur per post blijven ontvangen, geef dit dan aan ons door via een e-mail naar onze servicedesk.

Onderscheid jezelf met een kleuren domeinnaam extensie

Met de kleuren domeinnaam extensies heeft de wereld van het internet meer kleur gekregen. Domeinnaam extensies voor kleuren bestaan nog niet zo lang maar ze zijn bezig aan een flinke opmars. De extensies zijn in de Engelse taal en tot nu zijn de volgende kleuren beschikbaar: .black, .gold, .green, ,red, .pink en .blue.

Uitbreiding van ons DNS panel

De volgende DNS record types zijn nu beschikbaar in het DNS panel in jouw klantaccount. Klik en lees verder.

Veiligheidsmaatregelen: Ondersteuning TLS 1.0 en 1.1 gestopt

Wij hebben de ondersteuning van de encryptie protocollen TLS 1.0 en TLS 1.1 uitgeschakeld voor onze webservers. Hierdoor kan het voorkomen dat bezoekers met een oudere browser of programma websites met een SSL/TLS certificaat niet meer kunnen bezoeken. TLS wordt gebruikt voor het opzetten van een beveiligde verbinding tussen websites en hun bezoekers.

Veiligheidsmaatregelen: Onderhoud aan onze servers

Om onze servers veilig te houden en de dienstverlening te verbeteren is onderhoud noodzakelijk. Elke eerste maandag van de maand installeren we updates en worden servers, indien nodig, herstart. Dit doen we zoveel mogelijk in de avond en in de nacht om de impact van de downtime zo minimaal mogelijk te houden. Tijdens het onderhoud kun je korte onderbrekingen in de dienstverlening ervaren. Op status.prezent.nl kan je de status van het onderhoud zien en worden ook storingen vermeld.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld