Onze lopende acties op een rij

Wij hebben deze maand nog de volgende acties:

> een .nl domeinaam voor € 5,-  het eerste jaar.
> een .eu domeinnaam voor € 4,50 het eerste jaar
> een .shop domeinnaam voor € 7,50 het eerste jaar
> 50% korting op de setup kosten van een SSL certificaat

Profiteer nu van onze aanbieding voor een SSL certificaat

Wil je zelf jouw betrouwbaarheid op het internet vergroten? Schaf een SSL certificaat aan en bescherm de gegevens die bezoekers op jouw website achterlaten.

Pas op voor oplichting met domeinnamen

Kijk uit voor telefonische oplichting
Wij horen regelmatig van klanten dat zij worden gebeld door iemand uit naam van Domein-Registreren.nl. Deze persoon beweert dat er een aanvraag is binnengekomen om de .com domeinnaam te registreren, waarvan onze klant de .nl variant al heeft.

Profiteer van onze najaarsacties, bekijk de aanbiedingen en registreer jouw domeinnaam

Bestel een .nl domeinnaam met 50% korting
Er zijn nu ruim vijf miljoen .nl domeinnamen geregistreerd wat het één van de populairste extensies ter wereld maakt. In Nederland heeft de .nl domeinnaam een marktaandeel van ongeveer 70%. Een .nl domeinnaam kan worden vastgelegd door bedrijven en particulieren die ingeschreven staan in Nederland.

Onze nieuwe Servicedesk is nu geopend

Maak een account aan en ontdek de voordelen. Ga naar http://servicedesk.domein-registreren.nl en maak een account aan. Je kunt nu meteen zelf zoeken in onze kennisbank, bijv. naar hoe je je e-mail instelt. Ook kun je een melding aanmaken in 1 van de 10 categorieën die wij hebben aangemaakt. Zo hebben we direct de benodigde informatie en wordt de doorlooptijd van meldingen korter. Tot slot kun je de meldingen die je hebt gedaan ook opvolgen en aanvullen.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuws

* verplicht veld