Domein-Registreren: doorlopend in ontwikkeling

Zoals je als klant van Domein-Registreren ongetwijfeld al weet, werken we doorlopend aan de ontwikkeling en verbetering van onze dienstverlening, onze website en de diverse processen die daarachter plaatsvinden. Eigenlijk zijn we altijd op zoek naar verbeterpunten. We horen daarom graag wat er nodig is!

Ontwikkeling en verbetering aan de website

In deze korte update brengen we je op de hoogte van een aantal concrete verbeterpunten die onlangs zijn doorgevoerd, die tevens betrekking hebben op de mogelijkheden binnen het klantaccount. Laten we meteen bij dat laatste beginnen, want ‘customers first’.

We hebben een melding toegevoegd dat bepaalde DNS records met een punt moeten worden afgesloten, bijvoorbeeld bij CNAME en MX records. Dat voorkomt dat daar fouten in sluipen. Ook het formulier waarmee je als klant wijzigingen door kunt voeren is verbeterd en uitgebreid, zodat je bijvoorbeeld eenvoudig je e-mailadres voor correspondentie of het ontvangen van facturen kunt wijzigen.

In e-mails die wij verzenden met de factuur is nu overigens ook een betaallink opgenomen, zodat het mogelijk is facturen direct via deze link te betalen.

Schakel ons in!

Vragen? Ons serviceteam staat altijd paraat om klanten te helpen met het verbeteren van bestaande websites. Heb je vragen of opmerkingen, of een verzoek voor een volgend verbeterpunt waar we mee aan de slag kunnen? Weet ons dan te vinden: je kunt altijd bellen (013 - 580 2342), mailen of van het contactformulier op de website gebruikmaken.