Controle over spam? Gebruik SpamFilter+

Een spamfilter is een stuk software dat e-mails inleest en besluit of er sprake is van spam, door het herkennen van patronen en het scannen van bijlagen. Dat is maar goed ook, want het overgrote deel van alle verzonden e-mails is spam. Spam is namelijk een veelgebruikt middel van fraudeurs. Handmatige controle kost veel tijd en levert bovendien onnodige risico’s op. Gelukkig maak je voor een paar euro per maand gebruik van ons SpamFilter+.

twee mannen, een houdt een loep vast, de ander een kaartje met spam erop geschreven, ze houden dit vast voor een grote envelop met kleinere enveloppen op de achtergrond

Wat is spam?

Het versturen van irrelevante en ongevraagde berichten bestaat helaas al zo’n beetje sinds de begindagen van het internet. Spam is de verzamelnaam voor ongewenste e-mail, verstuurd naar een groot aantal gebruikers, met het oog op reclame, phishing of het verspreiden van malware (schadelijke software). We komen er waarschijnlijk ook nooit helemaal van af, maar je kunt gelukkig wel een aantal maatregelen treffen om spam te voorkomen of te blokkeren.

De beste aanpak is SpamFilter+, een extra dienst van Domein-Registreren. We hebben in 2022 onze tarieven voor deze dienst met 10 procent moeten verhogen, maar dat betekent dat SpamFilter+ nog altijd voor slechts 2,75 euro per maand beschikbaar is.

SpamFilter+ helpt spam voorkomen

Het overgrote deel van alle verzonden e-mails is spam. Met SpamFilter+ heb je echter nauwelijks last van al die hinderlijke berichten. Het filter controleert je inkomende berichten en zet ze bij verdenking van spam meteen in quarantaine. De verdenking ontstaat door bepaalde woorden in het onderwerp van een e-mail of een bijlage met een vreemde bestandsnaam. We filteren je berichten al vóórdat je ze downloadt. Hierdoor gaat het binnenhalen van je resterende e-mails ook een stuk sneller. Bovendien worden ook die berichten die je zelf verstuurt gecontroleerd op virussen en andere malware. Je kunt het filter eenvoudig zelf aanpassen, of het beheer ervan aan ons overlaten.

Regel het vandaag nog!

SpamFilter+ is er al vanaf  2,75 euro per maand. Om controle over spam te krijgen, hoef je alleen ons formulier in te vullen. Wij regelen de rest. Doe het vandaag nog wanneer je spamvrij wilt zijn! Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden en het invulformulier.