Actie op .eu-domeinnaam (3,50 euro voor het eerste jaar!) en diverse Europese landen

Onze actie op de .eu-extensie is flink aangescherpt: wie een domeinnaam met .eu vastlegt, betaalt nu voor het volledige eerste jaar maar 3,50 euro. Daarnaast hebben we mooie aanbiedingen op diverse Europese domeinen, van Nederland, België en Duitsland tot Frankrijk, Spanje en Italië. We dragen graag ons steentje bij aan de Europese eensgezindheid met een actie op de .eu-extensie en aanbiedingen op diverse Europese domeinen.

Bekende toeristische trekpleisters in verschillende Europese steden

.eu-extensie

De .eu extensie is een aparte extensie voor Europese landen. Nederlandse bedrijven gebruiken vaak een .eu-domeinnaam als ze zich bijvoorbeeld willen profileren in Europa, wanneer de gewenste .nl-domeinnaam niet beschikbaar is. De extensie bestaat sinds 2005 en had destijds enkele restricties, maar inmiddels kan iedereen een .eu-domeinnaam registreren. Deze extensie staat nu dan ook in de top tien van populairste extensies ter wereld. Een .eu-domeinnaam kan worden vastgelegd door elke natuurlijke persoon, onderneming of organisatie die woonachtig of gevestigd is in de Europese Unie.

Voor een .eu extensie betaal je momenteel slechts 3,50 euro voor het eerste jaar. In het tweede jaar en verder geldt het vaste tarief van 11 euro per jaar. Mocht je liever een lokale landen-domeinnaam registreren dan een .eu-extensie, kijk dan zeker even naar onze lopende acties op Europese domeinnamen. Aansluitend hebben we namelijk onderstaande aanbiedingen, deels al actief en deels nieuw toegevoegd, op Europese domeinen;

  • .nl / Nederland: eerste jaar 20 cent(!)
  • .be / België: eerste jaar 8 euro
  • .de / Duitsland: eerste jaar 8 euro
  • .es / Spanje: eerste jaar 8 euro
  • .it / Italië: eerste jaar 8 euro
  • .fr / Frankrijk: eerste jaar 9 euro
  • .ch / Zwitserland: eerste jaar 13,50
  • .pl / Polen: eerste jaar 15 euro

Aanbiedingen bij Domein-Registreren

Naast bovenstaande aanbiedingen bieden we je doorlopend leuke en interessante acties, variërend van een .nl domeinnaam voor 20 cent of webhosting vanaf 1 euro per maand. Wil je weten voor welke acties je momenteel bij ons terecht kunt? Kijk dan op deze pagina!