WordPress-specialisten van Aceview nu onderdeel van Prezent

Goed nieuws! We zijn blij en trots om je te kunnen vertellen dat internetbureau en WordPress-specialist Aceview onderdeel is geworden van de Prezent Internet groep. Domein-Registreren is zoals je wellicht al weet eveneens onderdeel van Prezent, dat met onder andere Logivert ook hét softwarepakket voor handels-, retail- en e-commerce bedrijven in huis heeft.

Twee zakenpartners die elkaar de hand schudden om samenwerking te bekrachtigen, met aktetas in de hand

Logivert automatiseert al 20 jaar het offline en online handelsproces met een totaaloplossing voor ERP, E-commerce, CRM en POS(kassa). Daar wordt nu een hele mooie pijler aan toegevoegd, want met het getalenteerde team van Aceview hebben we de ontwikkeling van WordPress én alle daarbij behorende ondersteuning nu ook in huis.

Aceview

Bij het Tilburgse internetbureau Aceview, gespecialiseerd in maatwerk WordPress websites, werkt een hecht team al zo’n twee decennia samen. Sinds het begin van deze eeuw zijn er al honderden MKB’ers naar volle tevredenheid aan een professionele website geholpen.

Je kunt er terecht voor WordPress websites met responsive design op maat, het volledig laten ontwikkelen van een vindbare website, en natuurlijk voor alle ondersteuning uit de wereld van WordPress – inclusief alle updates om je website veilig en snel te maken, én te houden! Tot slot biedt Aceview volop ondersteuning op het vlak van online marketing, wat erg goed aansluit op onze dienstverlening rond webhosting en E-commerce. Dat is ook voor jou als ondernemer een mooie ontwikkeling, want nu kunnen wij jou hierdoor nog beter van dienst zijn en een breder onlinepakket aanbieden.

WordPress

Aceview vormt niet alleen een heel logisch onderdeel van de Prezent Internet groep, maar sluit ook perfect aan op het aanbod van Domein-Registreren. WordPress is namelijk internationaal het meest gebruikte CMS voor nieuwe websites, en dat zien we bij de klanten van Domein-Registreren ook terug. Wie aan de slag gaat met een nieuwe domeinnaam en iets moois van zijn website wil maken, gaat dus in verreweg de meeste gevallen met WordPress aan de slag – en die klanten kunnen we nu nóg beter helpen. Dat maakt Aceview de perfecte partner.

Wordpress is een van de opties die je kunt kiezen om je website te bouwen en onderhouden. Het is een open source CMS dat gratis te gebruiken is, en bovendien eenvoudig in onze hostingpakketten te installeren. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid en de vele opties, wordt WordPress inmiddels bij ongeveer een derde van alle websites gebruikt.

Lees meer over de voordelen van WordPress in onze serie over het populaire CMS.