Speciale actie voor de populaire extensie .top: eerste jaar nu € 2,50

Er komen regelmatig nieuwe domeinextensies uit, want ons aanbod is enorm en neemt alleen maar toe. Vandaag lichten we echter geen gloednieuwe extensie uit, maar zetten we de schijnwerpers een keer op een bestaande: de extensie .top doet zijn naam eer aan, en is een van onze meest verkochte domeinextensies. Tijd voor een aanbieding dus!

Man op de top met een beker boven zijn hoofd

De .top-domeinnaam extensie biedt volop nieuwe mogelijkheden. Top is kort, makkelijk te onthouden en heeft een positieve betekenis. Dat maakt deze extensie zo bijzonder. De .top-extensie is ook wereldwijd een van de meest gekochte nieuwe domeinnaam extensies. Een .top-domeinnaam kan je voor elk product, dienst of ander onderwerp gebruiken. Zowel bedrijven als personen kunnen een .top-domeinnaam registreren.

.top nu voor slechts 2 euro 50

Bij Domein-Registreren.nl betaal je scherpe tarieven voor zowel het eerste jaar als alle jaren daarna. Wij doen dus niet aan lokkertjes of tarieven die na een jaar plotseling heel sterk stijgen. Wel hebben wij regelmatig lopende acties met een gunstigere prijs. En dat laatste geldt momenteel ook voor de populaire domeinextensie .top, want tot 18 september aanstaande betaal je voor het gehele eerste jaar slechts 2 euro 50. De vaste prijs voor één jaar, dus ook na het eerste jaar, bedraagt bovendien slechts 7 euro 50. Top toch?

Acties bij Domein-Registreren 

Ook voor 75 cent een .nl-domein registreren? Controleer hier of jouw domein nog vrij is. En benieuwd naar onze andere aanbiedingen? Bekijk dan onze pagina met lopende acties.