Prijswijzigingen .com, .net, .org, .info, .me en .biz domeinnamen

Via deze weg brengen we je graag op de hoogte van een aantal aanpassingen in de tarieven van domeinnamen met de extensies .com, .net, .org, .info, .me en de .biz domeinen. Omwille van de prijsontwikkelingen in de markt zien we ons genoodzaakt om per 1 september aanstaande diverse wijzigingen door te voeren, omdat ook Domein-Registreren onderdeel is van de markt waarin deze tarieven tot stand komen.

Prijsstijgingen

Het nieuwe tarief van Domein-Registreren voor de .com extensie is € 10,00 voor het eerste jaar bij nieuwe registraties en verhuizingen, en € 15,00 voor verlengingen. De prijzen van de .net en .org extensie volgen die van de .com extensie. De prijs voor verlengingen van .info domeinnamen wordt verhoogd naar € 15,75. De huidige actieprijs van € 6,50 voor het eerste jaar zal pas in januari 2022 worden verhoogd naar € 9,50, dus onze aanbieding loopt gewoon door. De prijs van een .me domeinnaam wordt verhoogd naar € 22,00 per jaar. Voor nieuwe registraties geldt echter een prijs van € 10,00 voor het eerste jaar. De prijs van .biz domeinnamen zal worden verhoogd naar € 15,00. Volgend jaar zal deze prijs voor een tweede keer worden verhoogd naar € 25,00.

Genoemde prijzen zijn per jaar en exclusief BTW. Alle prijsverhogingen zullen worden doorgevoerd voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Ondanks deze prijsstijgingen behoren wij nog steeds tot een van de goedkoopste aanbieders van domeinnamen. Kijk hier voor het overzicht van onze prijzen.