Prijswijzigingen .info, .mobi, .biz, .pro, .gs, .jp, co.id, .sg/com.sg en alle .tw extensies

Langs deze weg brengen we je graag op de hoogte van een aantal aanpassingen in de tarieven van domeinnamen met de extensies .info, .mobi, .biz, .pro, .gs, .jp, co.id, .sg/com.sg alsmede .alle .tw extensies. Omwille van de prijsontwikkelingen in de markt zien we ons genoodzaakt om deze maand januari diverse wijzigingen door te voeren, omdat ook Domein-Registreren onderdeel is van de markt waarin deze tarieven tot stand komen.

Prijsstijgingen

Het nieuwe tarief van Domein-Registreren voor de .info extensie is een actieprijs van € 9,50 voor het eerste jaar bij nieuwe registraties en verhuizingen, en € 19,50 voor verlengingen. Deze actieprijs voor het eerste jaar loopt nog tot 1 juli a.s. De prijs voor nieuwe registraties en verlengingen van de .biz extensie is verhoogd naar € 18,00 en die van de .mobi en .pro extensie zijn verhoogd naar € 25,00. De prijs van de Zuid-Georgische extensie .gs is verhoogd naar € 26,00. De prijs van de Japanse .jp domeinnaam extensie is verhoogd naar € 82,00, terwijl de prijs voor co.jp domeinnamen gelijk blijft. De prijs van de Indonesische extensie co.id is verhoogd naar € 35,00. De prijzen van Singapore domeinnamen (.sg/com.sg) zijn verhoogd naar € 53,00, terwijl voor deze extensies de kosten van de Trustee Service van € 6,00 zijn komen te vervallen. De prijzen van alle Taiwanese domeinnaam extensies (bijv. .tw  en com.tw) zijn verhoogd naar € 45,00.

Genoemde prijzen zijn per jaar en exclusief BTW. Alle prijsverhogingen zijn doorgevoerd voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Ondanks deze prijsstijgingen behoren wij nog steeds tot een van de goedkoopste aanbieders van domeinnamen. Kijk hier voor het overzicht van onze prijzen.