Acties op domeinnaam-extensies met afkortingen, zoals FYI en ICU

Domeinnamen met .nl en .com zijn voor de hand liggend, en misschien ook wel gewoon de beste keuze voor jouw website. We schreven eerder al eens een bericht met 3 redenen om voor .com te kiezen. Maar wist je dat we ook fraaie ‘afkortingsextensies’ aanbieden, zoals .fyi (for your information), .sbs (side by side) en .icu (‘i see you’)? Om ze eens in de spotlight te zetten, hebben we momenteel diverse acties met stevige kortingen.

Vrouw zit naast levensgrote kortingslabel

FYI

Een website met een .fyi-domeinnaam is het perfecte middel om advies, actuele trends, het laatste nieuws en spannende feitjes te delen. Wil je je kennis delen met een wereldwijd publiek? Ben je journalist of blogger, heb je een adviesbureau of wil je je publiek actuele en relevante informatie of tips geven over welk onderwerp dan ook, start dan je website met een .fyi-domeinnaam. Deze extensie is ook zeer geschikt voor websites met anekdotes en humor.

Lees hier meer over de afkortingsextensie .fyi.

ICU (‘I See You’) en CYOU (‘See YOU’)

.icu is een extensie die je kan gebruiken om jouw website direct zichtbaarheid te geven. .icu staat immers voor 'I see you', of wel 'ik zie je'. Het is makkelijk te onthouden en kan voor elke website worden gebruikt. De extensie is kort, waardoor je flexibel bent om de beste naam voor jouw website uit te kiezen, voor de punt. Ook is de extensie gemakkelijk te begrijpen én te onthouden, en kan deze voor iedere website en in ieder taalgebied ingezet worden.

In het verlengde daarvan is er ook de optie .cyou, om je direct te onderscheiden van je concurrentie. De .cyou-extensie is er voor vooruitstrevende techneuten, ruimdenkende en milieubewuste personen. De extensie spreekt natuurlijk ook de jongeren van generatie Z aan, de makers van memes en degenen die vloeiend de emoji-taal spreken. Daarom is een .cyou-domeinnaam uitermate geschikt voor jongeren die hun eigen bedrijf beginnen, met hun passie en talenten. Uiteraard is een .cyou-domeinnaam ook geschikt voor bedrijven die jongeren willen bereiken.

Lees hier meer over de afkortingsextensie .icu of over domeinnamen met .cyou.

SBS: side by side

.sbs staat voor 'side by side'. De .sbs-domeinnaam extensie is voor vooruitstrevende organisaties, bedrijven, ondernemers en professionals met een onbevooroordeelde mentaliteit, die geloven in het algemeen belang van een inclusieve of gevarieerde samenleving. Een samenleving waar iedereen kan meedoen, naast elkaar, side by side.

Een .sbs-domeinaam past uitstekend bij grote bedrijven, merken en organisaties die hun grootte en status willen gebruiken om kleinere bedrijven en sociale gemeenschappen te ondersteunen. Een .sbs-domeinnaam is ook geschikt voor sociale ondernemingen, non-profitorganisaties, gemeenschapsgroepen en activisten die naast hun inspanningen in de fysieke wereld ook online een sterke impact willen maken. Tot slot kan een .sbs-domeinnaam uitstekend worden gebruikt voor virtuele co-working ruimtes, online evenementen en netwerksites waar teams kunnen samenwerken, op afstand kunnen werken en ideeën met elkaar kunnen delen.

Lees hier meer over de afkortingsextensie .sbs.

RIP: rest in peace

RIP is de afkorting voor 'Rest in peace' ofwel 'Rust in vrede'. Met een .rip-domeinnaam kun je een online herdenkingsplaats inrichten voor iemand die is overleden. Vier het leven van iemand die veel voor jou heeft betekend en deel waardevolle herinneringen met elkaar, waar ook ter wereld, in de vorm van foto's, video's en favoriete verhalen of andere herinneringen.

Een website met een .rip-domeinnaam biedt voor vele jaren deze online herdenkingsplek om een overledene te herdenken en herinneringen te delen met mensen die hem of haar gekend hebben of om te rouwen. Een .rip-domeinnaam is natuurlijk ook geschikt voor websites voor producten of diensten van begrafenisondernemers, bedrijven die doodskisten maken of grafstenen. 

Lees hier meer over de afkortingsextensie .rip.

Acties met afkortingsextensies

Onderstaand vind je de actieprijzen voor het hele eerste jaar:

  • .fyi – eerste jaar € 7,00
  • .icu – eerste jaar € 3,00
  • .cyou – eerste jaar € 3,00
  • .sbs – eerste jaar € 4,00
  • .rip – eerste jaar € 7,00

Aanbiedingen bij Domein-Registreren

Naast bovenstaande aanbiedingen bieden we je doorlopend leuke en interessante acties, variërend van een .nl domeinnaam voor 20 cent of webhosting vanaf 1 euro per maand. Wil je weten voor welke acties je momenteel bij ons terecht kunt? Kijk dan op deze pagina!