.cyou domeinnaam registreren

.cyou-domeinnaam

.cyou is een extensie die je kan gebruiken om de zichtbaarheid van jouw website direct te vergroten. .cyou staat immers voor 'see you', of wel 'tot ziens' of 'ik zie jou'. Net als de .icu-extensie is het een slimme en coole domeinnaam extensie die uitstekend past bij de digitale generatie van vandaag. Een generatie die de wereld niet kent zonder internet of social media.

Waarom een .cyou-domeinnaam?

Met een .cyou-domeinnaam onderscheid je je direct van je concurrentie. Bovendien is de .cyou-extensie kort en daardoor makkelijk te onthouden, waardoor bezoekers van jouw website eerder terug zullen komen. De .cyou-extensie is er voor vooruitstrevende techneuten, ruimdenkende en milieubewuste personen. De extensie spreekt natuurlijk ook de jongeren van generatie Z aan, de makers van memes en degenen die vloeiend de emoji-taal spreken. Daarom is een .cyou-domeinnaam uitermate geschikt voor jongeren die hun eigen bedrijf beginnen, met hun passie en talenten. Uiteraard is een .cyou-domeinnaam ook geschikt voor bedrijven die jongeren willen bereiken.

Waar moet een .cyou-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .cyou-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen.
De belangrijkste eisen zijn:
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden

Bekijk de algemene voorwaarden van ShortDot SA voor de verdere eisen.

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook ShortDot SA, de instantie die .cyou domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Uw domeinnaam

.cyou
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 19,00 € 3,00 n.v.t.