WordPress Update Service: Speciaal voor klanten van Domein-Registreren

Heb jij al een WordPress website? Wij helpen je graag om die veilig, snel en up-to-date te houden! Speciaal voor klanten van Domein-Registreren presenteren wij onze WordPress Update Service.
Drie mannen die de verschillende plugins van de WordPress website controleren en aanpassen, updaten van de WordPress website en backups maken

Voorkom dat je WordPress website gehackt wordt

WordPress is wereldwijd de meest gebruikte oplossing om websites te bouwen. Het populaire systeem biedt namelijk erg veel voordelen. Maar, juist omdat WordPress zoveel gebruikt wordt, is het CMS ook bij cybercriminelen geliefd. Als zij namelijk een specifieke plugin of softwareversie weten te hacken, dan kunnen ze daarmee bij vele duizenden WordPress websites inbreken. Helaas gebeurt dat dan ook regelmatig, met vaak vervelende gevolgen. Je website kan bijvoorbeeld worden misbruikt om spam te versturen of virussen te verspreiden.

De meest effectieve manier om dat te voorkomen is om jouw WordPress website en alle gebruikte plug-ins voortdurend up-to-date te houden. En daar kunnen wij je bij helpen!

Onze nieuwe WordPress Update Service, speciaal voor onze klanten

Natuurlijk willen we graag dat onze klanten zorgeloos gebruik kunnen maken van hun websites. Indien jouw WordPress website bij Domein-Registreren is gehost, kun je daarom tegen scherpe tarieven gebruik maken van onze speciale Wordpress Update Service. Dit is al mogelijk vanaf slechts 25 euro per maand!

We zullen dan het volgende voor je doen:

  • we voegen de website toe aan ons WordPress beheerproces;
  • we maken elke nacht een back-up van de WordPress website en alle plugins;
  • we verzorgen wekelijks alle updates aan WordPress en gebruikte plugins, zodat alles up-to-date blijft;
  • bij eventuele problemen, als gevolg van de uitgevoerde updates, wordt er een back-up teruggeplaatst. Vervolgens zoeken we in overleg met jou naar een oplossing.

Plan een intakegesprek

Wil je jouw WordPress website veilig, snel en up-to-date houden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen dan een analyse maken van je huidige WordPress website en gebruikte plugins en je op basis daarvan een passend voorstel doen. Je kunt ons telefonisch bereiken via 013 - 5802342. Je kunt ook een gratis intakegesprek plannen door een mail te sturen naar wordpress@prezent.nl.