.barcelona domeinnaam registreren

Barcelona is de grootste stad van Catalonië. .barcelona verwijst naar deze populaire Spaanse stad en de enige juiste keuze voor iedereen die van deze stad houdt.

barcelona-domeinnaam
.barcelona is de extensie die je kan gebruiken als je zaken doet in Barcelona, als je er woont of op een andere manier aan deze stad verbonden bent.

Waarom een .barcelona-domeinnaam?

Barcelona is een historische stad maar ook een innovatieve stad. In Barcelona starten veel nieuwe ondernemingen, waarin veel wordt geinvesteerd. Barcelona staat verder bekend om sportevenementen, denk aan voetbal, tennis en de Formule 1. Ook is het een populaire stad voor toerisme met geweldige kunst en architectuur. Een .barcelona domeinnaam is daarom voor vele bedrijven, restaurants, toeristische websites en evenementen een verstandige keuze.

Waar moet een .barcelona-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .barcelona-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. 
De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden
Bekijk de algemene voorwaarden van domini.barcelona voor de verdere eisen.

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. De uitgever van .barcelona heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Uw domeinnaam

.barcelona
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 30,00 n.v.t.