.beauty domeinnaam registreren

beauty-domeinnaam

Een onberispelijk schoonheidsmerk begint met een .beauty-domeinnaam. De .beauty-domeinnaam extensie is speciaal in het leven geroepen voor bedrijven en professionals in de schoonheidsindustrie, maar ook voor influencers en enthousiastelingen die zich met deze industrie bezighouden. 

Waarom een .beauty-domeinnaam?

Als je een beautylijn hebt, huidverzorging of haarproducten promoot, de nieuwste make-up trucs laat zien of een fanbase wilt opbouwen in de schoonheidsindustrie, dan is een .beauty-domeinnaam de perfecte basis voor jouw online aanwezigheid op het internet. Ook als je bedrijf 'beauty' in de naam heeft, dan is een .beauty-domeinnaam onmisbaar. Met een .beauty-domeinnaam laat je zien dat jij met jouw salon, wellness center, online shop of blog op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Met een .beauty-domeinnaam onderscheidt je je direct van anderen die een reguliere domeinnaamextensie voeren zoals een .nl of een .com. Een unieke domeinnaam zorgt ervoor dat bezoekers terug blijven komen voor meer!

Waar moet een .beauty-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .beauty-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden

Bekijk de algemene voorwaarden van ZYX voor de verdere eisen.

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook XYZ, de instantie die .beauty-domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Direct een .beauty domeinnaam registreren?

Vandaag nog je eigen .beauty-domeinnaam? Controleer of deze beschikbaar is en vraag jouw gewenste .beauty-domeinnaam aan.

Uw domeinnaam

.beauty
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 14,50 n.v.t.