.berlin domeinnaam registreren

Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is een van de grootste culturele, politieke en wetenschappelijke centra. De stad is ook bekend vanwege het hoog ontwikkelde culturele leven en Berlijn is bovendien een van de groenste steden.

berlin-domeinnaam
.berlin is de extensie die je kan gebruiken als je een bedrijf hebt in Berlijn, als je er woont of op een andere manier aan de Duitse hoofdstad verbonden bent.

Waarom een .berlin-domeinnaam?

Berlijn is een stad van cultuur, historie en ontelbare bezienswaardigheden. Berlijn trekt hierdoor vele toeristen aan. Ook wie van het nachtleven wil genieten is in deze stad op de juiste plek. Er zijn veel clubs, bars en straatfeesten. Berlijn is ook een innovatieve stad, waar veel nieuwe ondernemingen het licht zien, de zg. startups. Een .berlin domeinnaam is daarom voor bedrijven, restaurants, toeristische websites en evenementen een verstandige keuze.

Waar moet een .berlin-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .berlin-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. 
De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden
Bekijk de algemene voorwaarden van dot.berlin voor de verdere eisen. 

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook dot.berlin, die de .berlin domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Uw domeinnaam

.berlin
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 47,00 n.v.t.