.blue domeinnaam registreren

Onderzoek toont aan dat blauw (blue) de meest populair kleur is overal ter wereld en voor iedereen. De kleur blauw trekt de aandacht en het roept positieve, vredige emoties op van harmonie, kracht en loyaliteit.

blue-domeinnaam

.blue is de extensie voor iedereen die de kleur blauw mooi vindt of voor hen die een bedrijf of merk willen uitbreiden of versterken.

Waarom een .blue-domeinnaam?

Een .blue domeinnaam is perfect voor organisaties die zich richten op water, zoals schoon drinkwater of bewustzijn creeren voor waterbehoud. De .blue extensie is ook perfect voor websites die gaan over het weer en meteorologie. Ook bedrijven met blauwe branding en logo's kunnen profiteren van een .blue domeinnaam. Bij de geboorte van een zoon kan je een website starten met een .blue domeinnaam en deze delen met familie en vrienden of de hele wereld. 

Waar moet een .blue-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .blue-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. 
De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden
Bekijk de algemene voorwaarden van dotblue.blue voor de verdere eisen. 

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook Afilias, die de .blue domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Direct een .blue domeinnaam registreren?

Vandaag nog je eigen .blue-domeinnaam? Controleer of deze beschikbaar is en vraag uw gewenste .blue-domeinnaam aan. 

Wij bieden een .blue domeinnaam momenteel voor € 10,00 aan voor het eerste jaar. Na het eerste jaar kost deze € 13,00 per jaar.

Uw domeinnaam

.blue
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 16,00 n.v.t.