.business domeinnaam registreren

business-domeinnaam

Met een .business-domeinnaam onderscheidt je jezelf direct als een ware specialist tussen alle hobbyisten, maar ook van de concurrentie. Je bent direct herkenbaar als een professional, wat voor diensten of producten je ook aanbiedt of verkoopt.

Waarom een .business-domeinnaam?

Een .business domeinnaam is niet alleen herkenbaar maar heeft wereldwijd dezelfde betekenis, wat heel praktisch is. Elk bedrijf of organisatie, maar ook freelancers, consultants en bloggers kunnen hun voordeel doen met een .business-domeinnaam voor hun online aanwezigheid op het internet. Met een .business-domeinnaam laat je meteen ook zien dat jij op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Met een .business-domeinnaam voor jouw website, onderscheidt je je van websites met een .nl of .com domeinnaamextensie.

Waar moet een .business-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .business-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. De belangrijkste eisen zijn:
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden

Bekijk de algemene voorwaarden van Donuts Inc. voor de verdere eisen.

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook Donuts, de instantie die .business-domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Direct een .business-domeinnaam registreren?

Vandaag nog je eigen .business-domeinnaam? Controleer of deze beschikbaar is en vraag jouw gewenste .business-domeinnaam aan.

Uw domeinnaam

.business
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 12,00 n.v.t.