.cam domeinnaam registreren

cam-domeinnaam

Een domeinnaam moet iets betekenen en een .cam-domeinnaam geeft je deze betekenis. Met een .cam-domeinnaam is het voor bezoekers van jouw website direct duidelijk dat ze op jouw website video's kunnen vinden. Video heeft een enorme vlucht genomen en is razend populair. Het maken en delen van video's is tegenwoordig een fluitje van een cent. 

Waarom een .cam-domeinnaam?

Een .cam-domeinnaam kan door iedereen geregistreerd worden en kan gebruikt worden voor allerlei doeleinden. Een .cam-domeinnaam is uitermate geschikt voor fotografen, fotowinkels, verkoop van camera's, live evenementen, livestreams, reizen, maar ook voor beveiliginscamera's voor bouwprojecten, gaming, social media, sporters, vide presentaties en vloggers. Bovendien val je met een .cam-domeinnaam op in de zoekresultaten van de zoekmachines. Nog een voordeel is dat je met de .cam-domeinnaam extensie een kortere domeinnaam kunt bedenken die beter onthouden wordt. Zo komen bezoekers van jouw website ook eerder terug.

Waar moet een .cam-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .cam-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden

Bekijk de algemene voorwaarden van AC WebConnecting Holding B.V. voor de verdere eisen.

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook AC WebConnecting Holding B.V., de instantie die .cam-domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Direct een .cam-domeinnaam registreren?

Vandaag nog je eigen .cam-domeinnaam? Controleer of deze beschikbaar is en vraag jouw gewenste .cam-domeinnaam aan.

Uw domeinnaam

.cam
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 20,00 n.v.t.