.charity domeinnaam registreren

.charity is een extensie speciaal voor liefdadigheids- en non-profit instellingen, die helpen om het leven van anderen te verbeteren. Met een .charity website ben je makkelijker te vinden voor mensen die hulp nodig hebben of bieden.

charity-domeinnaam

.charity is een extensie voor liefdadigheidsinstellingen of non-profit organisaties. In tegenstelling tot veel domeinen voor zakelijk gebruik, is .charity bedoeld voor instellingen of organisaties die zonder winstbejag opereren.

Waarom een .charity-domeinnaam?

Wanneer je een .charity domeinnaam registreert, val je meteen op. Je geeft hiermee aan dat het jouw doel is om levens van anderen te verbeteren. Liefdadigheid betekent geven en schenken, maar liefdadigheid staat ook voor de instellingen die hulp verstrekken aan hulp behoevenden. Dit kan zijn op het gebied van o.a. onderwijs, cultuur, dierenleed en milieu.

Waar moet een .charity-domeinnaam aan voldoen?

Iedere ..charity-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. 
De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden
Bekijk de algemene voorwaarden van donuts.domains voor de verdere eisen.

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. De uitgevende instantie Donuts heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten. 

Uw domeinnaam

.charity
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 30,00 n.v.t.