.click domeinnaam registreren

click-domeinnaam

Voor iedere internetgebruiker is een klik een van de meest voorkomende activiteiten die online worden uitgevoerd. Klik is een geluid, een call to action, een kleine beweging met direct resultaat. Een website met een .click-domeinnaam laat bezoekers van de site hiermee meteen weten dat ze op een website uitkomen met een bepaalde actie en resultaten. Click kan ook betekenen "begrijpen", "met elkaar opschieten" en "bij elkaar passen". Dit maakt de .click-domeinnaam extensie ook een extensie voor positieve interacties.

Waarom een .click-domeinnaam?

Een .click -domeinnaam biedt volop nieuwe mogelijkheiden. .click is kort en makkelijk te onthouden. Met een .click domeinnaam val je direct op. De naam van je website is heel makkelijk te onthouden, waardoor je bezoekers eerder terug zullen komen. De .click-domeinnaam extensie is uitstekend geschikt voor bedrijven en personen die tot actie aan willen zetten, resultaatgericht zijn of een website willen starten met positieve interacties.

Waar moet een .click-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .click-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden

Bekijk de algemene voorwaarden van Uniregistry voor de verdere eisen.

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook Uniregistry, de instantie die de .click-domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Direct een .click-domeinnaam registreren?

Vandaag nog je eigen .click-domeinnaam? Controleer of deze beschikbaar is en vraag jouw gewenste .click-domeinnaam aan.

Uw domeinnaam

.click
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 13,00 € 3,00 n.v.t.