.cn domeinnaam registreren

Chinese .cn domeinnaam registreren

Door de sterk groeiende economie in China is de .cn-extensie na de .com-extensie de meest gebruikte domeinnaam extensie ter wereld. Ook andere Chinese extensies zoals .org.cn, .net.cn, .com.cn worden veel gebruikt. De extensie met het Chinese karakter voor China .中国  is ook populair. Er zijn totaal zo'n 40 subextensies beschikbaar. Met een Chinese .cn-domeinnaam verbeter je jouw online vindbaarheid in China. Dit is de eerste stap op weg naar succes in China!
 

Chinese .cn-domeinnamen

Gelukkig zijn de eisen om een Chinese .cn-domeinnaam te registreren versoepeld. De uitgevende instantie van .cn domeinen, CNNIC, accepteerde voorheen alleen aanvragen van buitenlandse bedrijven met een vestiging in China. Nu kunnen particulieren en ook Nederlandse bedrijven een .cn-domeinnaam aanvragen. Om een Chinese .cn-domeinnaam te registreren, is het nodig om extra informatie te overhandigen. Ben je een particuliere aanvrager? Dan hebben wij een kopie van je paspoort of identiteitsbewijs nodig. Ben je een zakelijke aanvrager? Om jouw Chinese domeinnaam te registreren, hebben wij het KVK-uittreksel van je bedrijf nodig. Verder zijn er geen beperkingen voor een .cn-domeinregistratie; iedereen ter wereld kan een .cn-domeinnaam registreren. 

Registreer je een .cn-domeinnaam, dan gelden niet alleen onze algemene voorwaarden maar ook de China Internet Domain Name Regulations van CNNIC.

Waar moet een Chinese .cn-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .cn-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. De belangrijkste eisen zijn:

de domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
de domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
domeinnamen mogen niet in strijd zijn met de openbare orde of de goede zeden.

Direct een domeinnaam uit China aanvragen?

Controleer of de door jou gewenste .de-domeinnaam nog vrij is en vraag deze vandaag nog aan.

Uw domeinnaam

.cn

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 35,00 €9,50