.cologne domeinnaam registreren

Voor de stad Keulen zijn er twee extensies, .cologne is de benaming in het Engels en Frans en .koeln is de benaming in het Duits. Keulen is de vierde stad van Duitsland en de grootste van Noordrijn-Westfalen.

cologne- en koeln-domeinnaam

.cologne en .koeln zijn beide extensies die je kan gebruiken als je een bedrijf hebt in  Keulen, als je er woont of op een andere manier aan deze Duitse stad verbonden bent.

Waarom een .cologne- en koeln-domeinnaam?

Keulen is beroemd om de cathedraal en de oude stad. Er is een grote verscheidenheid aan restaurants en bars. Ook zijn er musea en worden er verschillende evenementen in Keulen georganiseerd, waaronder sportevenementen en carnaval. Een .cologne- en .koeln-domeinnaam is ideaal voor mensen die in Keulen wonen maar zeker ook een verstandige keuze voor bedrijven, restaurants, toeristische websites en evenementen.

Waar moet een .cologne- en .koeln-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .cologne- en .koeln-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. 
De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden
Bekijk de algemene voorwaarden van punkt.koeln voor de verdere eisen. 

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook punkt.koeln, die de .cologen- en .koeln domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Uw domeinnaam

.cologne
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 15,00 n.v.t.