.contact domeinnaam registreren

contact-domeinnaam

Een .contact-domeinnaam is herkenbaar en heeft in veel landen dezelfde betekenis. Het is een veelbelovende domeinnaam extensie met vele mogelijkheden en kan door iedereen geregistreerd worden. Met een .contact-domeinnaam val je direct op, het is een prima alternatief voor een reguliere domeinnaam extensie zoals .nl of .com.

Waarom een .contact-domeinnaam?

Een .contact-domeinnaam kan worden ingezet voor leadacquisitie en marketing. Je kunt een speciale website maken waar de contactgegevens van de verantwoordelijke personen binnen je bedrijf of organisatie terug te vinden zijn, ter ondersteuning van klanten of verkoopteams. Ook kan je een .contact-domeinnaam gebruiken voor e-mailadressen. Hiermee onderscheid je je van de rest en zorg je voor een duidelijke manier van communicatie. Een .contact-domeinnaam is natuurlijk ook aantrekkelijk voor dating bureaus of websites. Wat je er ook mee wilt doen, de naam van je website is heel makkelijk te onthouden waardoor je bezoekers eerder terug zullen komen. 

Waar moet een .contact-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .contact-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden

Bekijk de algemene voorwaarden van Donuts, Inc. voor de verdere eisen.

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook Donuts, Inc., de instantie die de .contact-domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Direct een .contact-domeinnaam registreren?

Vandaag nog je eigen .contact-domeinnaam? Controleer of deze beschikbaar is en vraag jouw gewenste .contact-domeinnaam aan.

Uw domeinnaam

.contact
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 17,00 n.v.t.