.delivery domeinnaam registreren

delivery-domeinnaam

Een .delivery-domeinnaam is natuurlijk uitermate geschikt voor alles wat met online bestellingen en (thuis) bezorgen te maken heeft. Thuisbezorgen heeft een enorme vlucht genomen. Laat zien dat je professioneel te werk gaat en te vertrouwen bent met een .delivery-domeinnaam, ongeacht welke producten of diensten je bezorgt. Met een .delivery-domeinnaam val je meteen op!

Waarom een .delivery-domeinnaam?

Een .delivery-domeinnaam is herkenbaar en kan door iedereen worden geregistreerd. Als je een restaurant hebt en ook eten bezorgt, dan kan je je met een .delivery-domeinnaam direct onderscheiden. Je laat bezoekers direct zien waar jouw website over gaat en zij zullen de naam van jouw website gemakkelijk kunnen onthouden en zullen ook eerder weer terugkomen. Een .delivery-domeinnaam is geschikt voor alle bedrijven met een bezorgservice.

Waar moet een .delivery-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .delivery-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden

Bekijk de algemene voorwaarden van Donuts Inc. voor de verdere eisen.

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook Donuts, de instantie die .delivery-domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Direct een .delivery-domeinnaam registreren?

Vandaag nog je eigen .delivery-domeinnaam? Controleer of deze beschikbaar is en vraag jouw gewenste .delivery-domeinnaam aan.

Uw domeinnaam

.delivery
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 49,00 n.v.t.