.energy domeinnaam registreren

Energie is een hot topic! .energy is de extensie die gebruikt kan worden door energieleveranciers of voor blogs over het zuinig omgaan met energie en alles wat te maken heeft met groene energie.

energy-domeinnaam

Energie is momenteel een veel voorkomend onderwerp in wereldwijde discussies over wetenschap, technologie en innovatie. De domeinnaam .energy creëert een aanpasbare online aanwezigheid voor de energie-industrie, waar wetenschappers, analisten, specialisten en non-profitorganisaties samen kunnen komen om problemen te heroverwegen en op te lossen.

Waarom een .energy-domeinnaam?

.energy is de extensie die gebruikt kan worden door bijv. energieleveranciers of voor blogs over het zuinig omgaan met energie en alles wat te maken heeft met groene energie. Met een .energy domeinnaam is meteen duidelijk waar jouw website of blog over gaat, bezoekers zullen het direct associeren met energie.

Waar moet een .energy-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .energy-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. 
De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden
Bekijk de algemene voorwaarden van donuts.domains voor de verdere eisen. 

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook donuts.domains, die de .energy domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Uw domeinnaam

.energy
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 88,00 n.v.t.