.express domeinnaam registreren

express-domeinnaam

Een express-domeinnaam is te gebruiken voor allerlei doeleinden. Is je passie muziek, kunst, theater of dans, dan kan je dit met een .express-domeinnaam aan de wereld laten zien. Express yourself, met een .express-domeinnaam val je meteen op!

Waarom een .express-domeinnaam?

Een .express-domeinnaam is herkenbaar en kan door iedereen worden geregistreerd. Behalve het uitdrukken van je passie of interesse, kan je ook je persoonlijkheid of merk tot zijn recht laten komen met een .express-domeinnaam. Bovendien kan je een .express-domeinnaam gebruiken om een soort van snelheid en gemak uit te drukken, wat de bezoekers van je website zeker zullen waarderen. Zij zullen de naam van jouw website gemakkelijk kunnen onthouden en zullen ook eerder weer terugkomen.
 
Waar moet een .express-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .express-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden

Bekijk de algemene voorwaarden van Donuts Inc. voor de verdere eisen.

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook Donuts, de instantie die .express-domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Direct een .express-domeinnaam registreren?

Vandaag nog je eigen .express-domeinnaam? Controleer of deze beschikbaar is en vraag jouw gewenste .express-domeinnaam aan.

Uw domeinnaam

.express
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 29,00 n.v.t.