.fan domeinnaam registreren

Een .fan domeinnaam is ideaal voor iedereen die een passie heeft voor muziek, sport, kunst of beroemdheden. Kom in contact met anderen die dezelfde interesse delen en breng loyale fans en volgers gemakkelijk samen.

.fan-domeinnaam

.fan is een extensie die je kan gebruiken als je je passie wilt delen met anderen die dezelfde passie delen. Dit kan gaan om muziek, sport, een beroemdheid, films, kunst etc. 

Waarom een .fan-domeinnaam?

Wanneer je een .fan domeinnaam registreert, kan je deze gebruiken om in contact te komen met fans van jouw bedrijf of jouw team of fans van jouw muziek. De naam van jouw website valt meteen op. Je kunt ook merchandise (handelswaar) verkopen of andere niche producten waarmee je fans naar je website trekt. Voor fans zelf is het natuurlijk ook mogelijk een website te maken voor gelijkgestemden om zo met elkaar in contact te komen.

Waar moet een .fan-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .fan-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. 
De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden
Bekijk de algemene voorwaarden van donuts.domains voor de verdere eisen.

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. De uitgevende instantie heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Uw domeinnaam

.fan
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 35,00 n.v.t.