.green domeinnaam registreren

Met een .green (groen) domeinnaam laat je direct zien dat jij je inzet voor duurzaamheid en het behoud van onze planeet.

green-domeinnaam

De .green extensie kan de online plek worden voor al onze inspanningen ter bescherming en behoud van onze planeet. Hier kan advies worden ingewonnen en gelijkgestemde mensen komen bij elkaar om ervaringen te delen.

Waarom een .green-domeinnaam?

.green domeinnamen zijn een ideale manier om bedrijven, organisaties en producten te ontdekken die toonaangevend zijn in de wereldwijde verschuiving naar duurzaamheid. Merken en bedrijven die er een duurzame manier van zaken doen op nahouden, kunnen een .green domeinnaam gebruiken om zo te laten zien dat zij onderdeel zijn van de bredere oplossing. Ook websites van evenementen die bijdragen aan het bewustworden kunnen kiezen voor een .green domeinnaam.

Waar moet een .green-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .green-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. 
De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden
Bekijk de algemene voorwaarden van get.green voor de verdere eisen. 

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook Afilias, die de .blue domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Direct een .green-domeinnaam registreren?

Vandaag nog je eigen .green-domeinnaam? Controleer of deze beschikbaar is en vraag uw gewenste .green-domeinnaam aan. 

Wij bieden een .green domeinnaam momenteel voor € 12,00 aan voor het eerste jaar. Na het eerste jaar kost deze € 60,00 per jaar.

Uw domeinnaam

.green
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 67,50 n.v.t.