.hamburg domeinnaam registreren

.hamburg is de internet extensie voor de stad Hamburg en de metropool regio Hamburg. Het is de op een na grootste stad van het land en tevens de belangrijkste havenstad. De stad maakt geen deel uit van een deelstaat, maar vormt er zelf een.

hamburg-domeinnaam

.hamburg is de extensie die je kan gebruiken als je een bedrijf hebt in Hamburg, als je er woont of op een andere manier aan deze Hansestad in Duitsland verbonden bent.

Waarom een .hamburg-domeinnaam?

De havenstad Hamburg is de op een na grootste stad van Duitsland. Hamburg is de afgelopen jaren bezig geweest aan een flinke transformatie. Het openbaar vervoer is geoptimaliseerd en met HafenCity heeft het moderne Hamburg een nieuw gezicht gekregen. Een .hamburg domeinnaam is ideaal voor mensen die in Hamburg wonen maar zeker ook een verstandige keuze voor bedrijven, restaurants, toeristische websites en evenementen.

Waar moet een .hamburg-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .hamburg-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. 
De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden
Bekijk de algemene voorwaarden van nic.hamburg voor de verdere eisen. 

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook nic.hamburg, die de .hamburg domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Uw domeinnaam

.hamburg
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 39,00 n.v.t.