.london domeinnaam registreren

Londen is zowel de hoofdstad van Engeland als het Verenigd Koninkrijk. Het is een van de meest bezochte steden en een van de meest dynamische steden ter wereld.

london-domeinnaam

.london is de extensie die je kan gebruiken als je een bedrijf hebt in Londen, als je er woont of op een andere manier aan de Engelse hoofdstad verbonden bent.

Waarom een .london-domeinnaam?

London is de metropool van Engeland, waar zo’n 7,5 miljoen mensen wonen. Het is behalve de hoofdstad ook het politieke, economische en culturele centrum van het land. Met een .london domeinnaam kunt u heel gericht een publiek aanspreken in London. en bovendien opvallen tussen alle concurrenten.  Een .london domeinnaam is daarom voor bedrijven, restaurants, toeristische websites en evenementen een verstandige keuze.

Waar moet een .london-domeinnaam aan voldoen?

Iedere .london-domeinnaam moet voldoen aan een aantal (technische) eisen. 
De belangrijkste eisen zijn: 
De domeinnaam moet uit minimaal 1 en maximaal 63 tekens bestaan
De domeinnaam mag alleen letters, cijfers en het minteken (-) bevatten
Het minteken mag alleen tussen twee letters en/of cijfers staan
Domeinnamen mogen geen minteken (-) bevatten op de derde of de vierde plaats
Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken (-)
Domeinnamen mogen niet in strijd met de openbare orde of de goede zeden
Bekijk de algemene voorwaarden van nic.london voor de verdere eisen. 

Premium domeinnamen

Binnen de nieuwe gTLDs zijn er domeinnamen aangewezen als zogenaamde premium domeinnamen. Ook nic.london, die de .london domeinnamen uitgeeft, heeft domeinnamen als premium bestempeld. Dit zijn bijv. hele korte domeinnamen of domeinnamen waarvan ze inschatten dat deze erg gewild zijn. De verwachting is dat een premium domeinnaam veel waarde zal krijgen. De prijs van zo'n domeinnaam is dan ook (veel) hoger dan de reguliere prijs. Dit geldt zowel voor de kosten van registratie als voor verlenging. In geval van een bestelling van een premium domeinnaam zullen wij contact met u opnemen over de kosten.

Uw domeinnaam

.london
Betaalmethodes

Jaarlijkse kosten

Registratie Trustee service
€ 29,00 n.v.t.